Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Prílohy
  4. Ako upiecť tekvicu bez rúry za 30 minút na titánovom kastróly
13.10.2019

Ako upiecť tekvicu bez rúry za 30 minút na titánovom kastróly

Prečo riešime takto jednoduché jedlo, ktoré možno každý pozná? Pretože ho pečieme netradičným spôsobom. Tekvicu pečieme vďaka našim špeciálnym nádobám namiesto rúry hore na platničke, čím ušetríme značné množstvo energie, času a tým pádom aj peňazí. Nestačím zdôrazňovať, že vďaka týmto fantastickým panviciam podstatne skrátite aj dobu prípravy jedla, čím sa uchová oveľa viac vitamínov. Tak je tomu aj pri pečení tekvice. Nielenže ju pečieme bez rúry, ale aj tú jednu platničku používame len na polovičnom stupni a čas pečenia sa skracuje z 1 a pol až dvoch hodín na neuveriteľných 30 minút. Je to čosi úžasné, čo nám dáva oveľa viac priestoru na to, aby sme zapájali čoraz viac tekvice do nášho jedálnička. Je to surovina, ktorú môžu bezpečne konzumovať aj tí najmenší. Predovšetkým kvôli karoténu a antioxidantom, ktoré obsahuje. Či to bude len ako pečená tekvica, alebo ako prísada na ďalšie spracovanie napr. polievka, pyré alebo, príp. niečo sladké, nechávam na vašu fantáziu. Každopádne je úžasné, že máme na trhu takto skvelé panvice, ktoré sú nám nápomocné v každej chvíli. Čo poviete na to?

Potrebujeme: 1 tekvicu na pečenie, Trocha vody na podliatie, Na dochutenie sme nič nepoužili, pretože tekvica má sama o sebe úžasnú chuť. Ale ak chcete, samozrejme môžete dochutiť rôznym korením ako na sladko, tak aj na slano.

Príprava: Tekvicu dôkladne umyjeme a nakrájame na štvorce. Rozohrejeme si hranatý kastról a nalejeme naň trocha vody. Do kastróla poukladáme tekvice šupkou dolu, prikryjeme pokrievkou s uzatvoreným ventilom a pečieme 15 minút na polovičnom stupni. Potom tekvice pootáčame, podlejeme trochou vody a pečieme aj z druhej strany 10 minút. Po uplynutí času tekvice vrátime na stranu šupky a keď treba, tak ich ešte trocha podlejeme a dopekáme 5 minút. Za dobu 30 minút máme krásne upečené tekvice, ktoré si povyberáme z kastróla a ten umyjeme jednoducho tepelným šokom. Netreba vôbec odmáčať. Je to také jednoduché! Dobrú chuť!!! Pečená tekvica Prečo riešime takto jednoduché jedlo, ktoré možno každý pozná? Pretože ho pečieme netradičným spôsobom. Tekvicu pečieme vďaka našim špeciálnym nádobám namiesto rúry hore na platničke, čím ušetríme značné množstvo energie, času a tým pádom aj peňazí. Nestačím zdôrazňovať, že vďaka týmto fantastickým panviciam podstatne skrátite aj dobu prípravy jedla, čím sa uchová oveľa viac vitamínov. Tak je tomu aj pri pečení tekvice. Nielenže ju pečieme bez rúry, ale aj tú jednu platničku používame len na polovičnom stupni a čas pečenia sa skracuje z 1 a pol až dvoch hodín na neuveriteľných 30 minút. Je to čosi úžasné, čo nám dáva oveľa viac priestoru na to, aby sme zapájali čoraz viac tekvice do nášho jedálnička. Je to surovina, ktorú môžu bezpečne konzumovať aj tí najmenší. Predovšetkým kvôli karoténu a antioxidantom, ktoré obsahuje. Či to bude len ako pečená tekvica, alebo ako prísada na ďalšie spracovanie napr. polievka, pyré alebo, príp. niečo sladké, nechávam na vašu fantáziu. Každopádne je úžasné, že máme na trhu takto skvelé panvice, ktoré sú nám nápomocné v každej chvíli. Čo poviete na to? Potrebujeme: 1 tekvicu na pečenie Trocha vody na podliatie Na dochutenie sme nič nepoužili, pretože tekvica má sama o sebe úžasnú chuť. Ale ak chcete, samozrejme môžete dochutiť rôznym korením ako na sladko, tak aj na slano. Príprava: Tekvicu dôkladne umyjeme a nakrájame na štvorce. Rozohrejeme si hranatý kastról a nalejeme naň trocha vody. Do kastróla poukladáme tekvice šupkou dolu, prikryjeme pokrievkou s uzatvoreným ventilom a pečieme 15 minút na polovičnom stupni. Potom tekvice pootáčame, podlejeme trochou vody a pečieme aj z druhej strany 10 minút. Po uplynutí času tekvice vrátime na stranu šupky a keď treba, tak ich ešte trocha podlejeme a dopekáme 5 minút. Za dobu 30 minút máme krásne upečené tekvice, ktoré si povyberáme z kastróla a ten umyjeme jednoducho tepelným šokom. Netreba vôbec odmáčať. Je to také jednoduché!

Dobrú chuť!!!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

---------------------------------------­----------------------------------------

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti. https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.