Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegánske
  4. Baklažánová nátierka
25.03.2019

Baklažánová nátierka

Je tu obdobie na DETOX, k čomu skvele pomôže baklažán, nakoľko má silné antioxidačné účinky a zároveň prečisťuje pečeň. Vyskúšajte našu skvelú nátierku na raňajky alebo večeru. Táto nátierka si ma získala tým, že to nie je tá klasika, do ktorej väčšinou ide vajíčko, maslo, syr.... Je vďaka tomu ľahká a môžu ju konzumovať aj vegáni. Je to skvelý tip na to, ako dostať do nášho jednálnička zdravý baklažán. Pomocou kuchynského robota Ronic zvládnete všetko tak rýchlo a jednoducho, že už nebudete chcieť s ničím iným pracovať. Cesnak, cibuľa aj syr nakrájané a nastrúhané za pár sekúnd.

Suroviny: 2 baklažány, 1 menšia cibuľa, 1/2 strúčika cesnaku ( môže sa aj vynechať), 1 dcl oleja ( kto nemá rád horkastú chuť olivového, nech použije slnečnicový), 1 ČL soli, 1/2 ČL mletého čierneho korenia

Na hrianky: chlebík, strúhaný syr

Postup: Do rozohriatej panvice nalejeme 1 dcl vody a vložíme baklažány. Prikryjeme ich pokrievkou a pečieme cca.12 minút s uzatvoreným ventilom. Kto nemá špeciálne diamantové panvice, môže si baklažány upiecť aj v rúre. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Počas pečenia si v Ronicu nakrájame cesnak, cibuľu a nastrúhame syr. Na všetky úkony použijeme nôž. Baklažány počas pečenia 2-3 krát pootáčame, aby sa rovnomerne piekli zo všetkých strán. Keď sú už mäkké a šupka sa olupuje, vyberieme ich na tanier a ošúpeme. Preložíme ich do misy, v ktorej ich poroztláčame ako banány. Pridáme cesnak, cibuľu, soľ, korenie a na koniec olej. Soľou a olejom nemusíme šetriť. Hotovú nátierku podávame na teplej hrianke, ktorú sme upiekli so syrom na suchej panvičke bez tuku a prizdobíme čerstvou pažítkou.

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.