Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegánske
  4. Banánovo-mandľová torta

Banánovo-mandľová torta

Banánovo-mandľová torta s čokoládovou polevou

 

Suroviny na 20 cm-ovú tortovú formu:
Torta:
– 3 ks zrelých banánov

– 1 šálka hladkej múky
– 1/2 šálky mandlí
– 1/2 šálky ovsenej múky (namelte si ovsené vločky v robote)
– 1/4 šálky mlieka ( najlepšie ryžové)
– 6 PL kokosového oleja (roztopeného)

– 6 PL trstinového cukru ( môže byť aj klasický)
– 1 čl kypriaceho prášku
– 1 čl sódabikarbóny
– 1/2 čl soli
– 1 struk vanilky ( vyškrabať vnútro)


Čokoládový krém:
– 50 g trstinového cukru
– 40 g kokosového tuku
– 20 g kakaového prášku
– 1 PL madľového masla ( môže sa nahradiť arašidovým maslom)

– trocha mlieka
– štipka soli

 

Rúru si predhrejte na 180°C. Tortovú formu si vyložte papierom na pečenie.

 

Všetky suroviny na tortu vložte do veľkej misy kuchynského robota Magimix a spracúvajte veľkým nožom až do vtedy, kým nezískate hladké, jemné cesto, ktoré potom nalejte do pripravenej tortovej formy. Pečte v rúre 45-60 minút. Ihlou skontrolujte prepečenosť cesta, ktoré potom nechajte vo forme vychladnúť.

 

K čokoládovému krému zohrejte v nádobe cukor s kokosovým tukom, soľou, mandľovým maslom a kakaom. Prilejme trocha mlieka a vypracujme do hladka. Zložte zo sporáka a vlažný krém nanesme na tortu.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.