Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Prílohy
  4. Bazalková majonéza
03.07.2019

Bazalková majonéza

Majonéza je taká pochutina, ktorá skvele ladí ako k mäsitým, tak aj zeleninovým jedlám v každom ročnom období.
Ak si osvojíte veľmi jednoduché princípy prípravy domácej majonézy v kuchynskom robote Ronic, garantujeme vám, že už nikdy nebudete chcieť tú z obchodu.
Aj tu platí pravidlo používania sezónnych ingrediencií. V lete to určite môže byť majonéza bez vajíčka, dochutená čerstvou bazalkou a v zime vaječná majonéza s cesnakom alebo chrenom. Ale v konečnom dôsledku si pripravte takú, ktorá vám chutí najviac.
Nezabudnite, že kvalitná majonéza je vhodná aj ako základ pre ďalšie spracovávanie. Môžete ju využiť na prípravu chutných dípov, pomazánok, či šalátov.
My vám teraz prinášame recept na bezvaječnú majonézu s bazalkou, akú v obchode zaručene nedostanete!

Potrebujeme:
1 hrsť čerstvej bazalky
30 ml vychladeného mlieka ( môže byť aj bezlaktózové alebo sójové)
60 ml slnečnicového oleja
1PL horčice
šťava z 1/2 citróna
soľ, mleté čierne korenie

Postup:
Najskôr si pomocou pracovného noža nakrájame bazalku v kuchynskom robote Ronic. Potom nôž vyberieme a vložíme do misy šľahací zvon a pridávame postupne všetky ingrediencie okrem oleja, ktorý pridávame tak, že najskôr len jednu polovicu a potom počas šľahania prilejeme pomaly aj druhú polovicu.

Náš tip: Nakoľko sme nepoužili vajíčko, táto majonéza je bezpečnejšia, hlavne čo sa týka salmonely.
Nebojte sa experimentovať s chuťami. Kľudne namiesto bazalky použite chren, čili alebo cesnak. Fantázii sa medze nekladú!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.