Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Božský tekvicový prívarok s pečenou krkovičkou
21.10.2019

Božský tekvicový prívarok s pečenou krkovičkou

Vyskúšajte tento náš tekvicový prívarok, ktorý si určite obľúbite pre jeho úžasnú krémovú konzistenciu a jemnú kôprovo - citrusovú chuť. Kuchynský robot Ronic vám pomôže pri rovnomernom nastrúhaní tekvice, pri nakrájaní cesnaku či kôpru. Vďaka našim vysokokvalitným nádobám budete mať prívarok hotový za 15 minút. K prívarku sme si zvolili pečenú krkovičku, aby sme vyhoveli aj väčším jedákom. Krkovičku sme piekli na masle, ku ktorému sme pridali aj olej, čím zabránime spáleniu, či prepečeniu masla. Krásne upečená krkovička je hotová max. do 30 minút.

Budete potrebovať k prívarku:

1 a ½ - 2 kg tekvice, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL oleja, 250 g kyslej smotany, 1 PL múky ( my sme použili bezlepkovú), Soľ, čierne mleté korenie ( podľa chuti), Kôpor ( čerstvý alebo sušený), 250 g mascarpone

Budete potrebovať ku krkovičke:

4 veľké plátky krkovičky, 3 PL masla, 2 PL oleja, Soľ, mleté čierne korenie, 5-6 strúčikov cesnaku so šupkou, Čerstvé bylinky ( rozmarín, šalvia), 1 dcl suché biele víno

POSTUP:

Najskôr si v kuchynskom robote Ronic nasekáme cesnak pod prívarok a zľahka ho opečieme na 2 PL oleja v našom hrnci. Potom si v Ronicu pomocou hrubého strúhadla nastrúhame ošúpanú a pozdĺž nakrájanú tekvicu, ktorú potom pridáme k cesnaku. S cesnakom to nepreháňajme, aby sme neprekryli jemnú chuť tekvice. Tekvicu varíme pod pokrievkou cca. 10 minúť, až kým nepustí šťavu. Potom ju opatrne zahustíme 1 PL múky vymiešanou v kyslej smotane. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením, citrónovou kôrou, šťavou z ½ citróna a na jemno nasekaným kôprom. Povaríme už len 5 minút a odstavíme. Po miernom vychladnutí opatrne primiešame mascarpone. Prívarok je taký skvelý, že vám bude chutiť dokonca aj studený. Na hranatom kastróly dáme roztopiť 2 PL masla a 2 PL oleja, na ktorý poukladáme osušenú a z oboch strán osolenú a okorenenú krkovičku. Na vrch ktorej pridáme neošúpané strúčiky cesnaku, čerstvý rozmarín a šalviu. Krkovičku pečieme pod pokrievkou po 5 minút z oboch strán. Potom ju podlejeme 1 dcl suchého bieleho vína a ďalej pečieme pod pokrievkou 15 minút. Pred upečením ešte pridáme 1 PL masla a dopečieme posledných pár minút. Dobrú chuť!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

---------------------------------------­----------------------------------------

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti. https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.