Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Chutný domáci hamburger
28.02.2019

Chutný domáci hamburger

Máte radi hamburger ale často Vás odrádza kvalita mäsa? Pripravte si ho doma. Niet nič jednoduchšieho ako si namlieť mäso v kuchynskom robote Ronic.

Ingrediencie:
400 g mletého hovädzieho mäsa
50 g masla
10 g dijonskej horčice
200 g majonézy
4 plátky taveného syra 
4 hamburgerové žemle
4 listy ľadového šalátu
8 plátkov paradajok
8 plátkov uhoriek 
1 malá cibuľa
1 citrón
čerstvá petržlenová vňať
olivový olej
soľ a čierne korenie

Mletie mäsa v Ronicu

Príprava:
Zmäknuté maslo zmiešame s dijonskou horčicou, trochou nasekanej petržlenovej vňate a niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Osolíme a okoreníme. 
Jemne zamrznuté hovädzie mäso nakrájame na kocky a pomocou noža namelieme v kuchynskom robote Ronic. Potom ho osolíme, okoreníme a ešte raz dôkladne premiešame. Vytvarujeme 4 fašírky. Rozpálenú grilovaciu panvicu pokvapkáme trochou olivového oleja a hamburgerové mäso na nej opečieme z oboch strán tak, aby bolo prepečené, ale zostalo šťavnaté. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Pred dopečením položíme na každý kus mäsa trochu bylinkového masla. Keď sa rozpustí, položíme na každý kus mäsa plátok syra.
Sezamové žemle prekrojíme a opečieme dozlatista na tej istej panvici, na ktorej sa opekalo mäso. Potom žemle potrieme majonézou. Na spodnú časť žemle položíme list šalátu a 2 kolieska paradajok, na ne grilované mäso, potom 2 kolieska uhoriek a posypeme pásikmi nakrájanej cibule. Nakoniec prikryjeme vrchnou polovicou žemle a spojíme špajdľou. 
Dobrú chuť! 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.