Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Chutný domáci hamburger

Chutný domáci hamburger

Máte radi hamburger ale často Vás odrádza kvalita mäsa? Pripravte si ho doma. Niet nič jednoduchšieho ako si namlieť mäso v kuchynskom robote Ronic.

Ingrediencie:
400 g mletého hovädzieho mäsa
50 g masla
10 g dijonskej horčice
200 g majonézy
4 plátky taveného syra 
4 hamburgerové žemle
4 listy ľadového šalátu
8 plátkov paradajok
8 plátkov uhoriek 
1 malá cibuľa
1 citrón
čerstvá petržlenová vňať
olivový olej
soľ a čierne korenie

Mletie mäsa v Ronicu

Príprava:
Zmäknuté maslo zmiešame s dijonskou horčicou, trochou nasekanej petržlenovej vňate a niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy. Osolíme a okoreníme. 
Jemne zamrznuté hovädzie mäso nakrájame na kocky a pomocou noža namelieme v kuchynskom robote Ronic. Potom ho osolíme, okoreníme a ešte raz dôkladne premiešame. Vytvarujeme 4 fašírky. Rozpálenú grilovaciu panvicu pokvapkáme trochou olivového oleja a hamburgerové mäso na nej opečieme z oboch strán tak, aby bolo prepečené, ale zostalo šťavnaté. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Pred dopečením položíme na každý kus mäsa trochu bylinkového masla. Keď sa rozpustí, položíme na každý kus mäsa plátok syra.
Sezamové žemle prekrojíme a opečieme dozlatista na tej istej panvici, na ktorej sa opekalo mäso. Potom žemle potrieme majonézou. Na spodnú časť žemle položíme list šalátu a 2 kolieska paradajok, na ne grilované mäso, potom 2 kolieska uhoriek a posypeme pásikmi nakrájanej cibule. Nakoniec prikryjeme vrchnou polovicou žemle a spojíme špajdľou. 
Dobrú chuť! 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.