Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

vian_kupon

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Chutný slaný koláč bez múky
11.11.2019

Chutný slaný koláč bez múky

Tento recept vrelo odporúčame aj celiatikom. Namiesto múky použijete nastrúhaný karfiol. Rýchly-chutný-zdravý recept!

Potrebujeme :
1 karfiol
4vajíčka
3 malé strúčiky cesnaku
1 ČL Soli, bazalka, 
Šunkové plátky
4 menšie šampióny
1 menšia cibuľa
mozarella
Chili, oregano, mleté čierne korenie
Čerstvá petržlenová vňať 
Olej

Postup:
Karfiol si nastrúhame na najjemnejšom strúhadle kuchynského robota Magimix, nastrúhame si k nemu aj cesnak a pridáme 1ČL soli a sušenej alebo čerstvej bazalky. Necháme 8-10 minút podusiť pod pokrievkou vo zvýšenej titánovej panvici na miernom ohni s uzatvoreným ventilom. Potom zmes necháme vychladnúť.
Potom si v Magimixe vyšľaháme 4 vaječné bielka na tuhý sneh. Počas šľahania pridáme štipku soli. Po vyšľahaní primiešame aj žĺtka a celé pridáme k vychladnutému karfiolu a necháme celú zmes v panvici, ktorú vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 220°C s teplovzdušným prúdením asi 10 minút. Potom upečený korpus vyberieme z rúry, samozrejme opatrne, aby sme sa nepopálili a vrch koláča jemne polejeme olejom, posypeme sušeným chilli, mletým čiernym korením a oregánom, poukladáme naň nadrobno naplátkovanú cibuľu, potom šampióny, plátky šunky a na koniec nakrájanú mozarellu a vložíme späť do rúry na zapečenie ešte ďalších 8-10 minút, kým sa syr neroztečie. Po upečení koláč podávame teplý, posypaný nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou a poliaty repkovým olejom.
Je to skvelý recept na ľahkú večeru, preto ho odporúčame podávať s jemne vychladeným Rosé.

Dobrú chuť !

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.