Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

vian_kupon

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Cisárska mrvenička
29.07.2019

Cisárska mrvenička

Bola to obľúbená maškrta samotného Cisára Františka Jozefa a jeho manželky Sisi.
Ide o veľmi jednoduchý a chutný dezert, ktorého chute dokonale prepojíte s kvalitným domácim lekvárom. Ja som použila marhuľový lekvár, ktorý som uvarila pred týždňom. A dezert som pripravila v bezlepkovej verzii.
Suroviny:
5 vajec
200 g múky ( ja som použila bezlepkovú)
1 PL kypriaceho prášku
200 ml mlieka ( ja som použila rastlinné)
80 g kryštálového cukru
60 g masla ( môže sa použiť aj rastlinné)
150 g hrozienok ( namočených v rume)
Štipka soli
Kôra z 1 citróna
Práškový cukor

Postup:
V kuchynskom robote Magimix sme si pomocou šľahača najskôr vyšľahali bielka z 5 vajec na tuhý sneh. V polčase sme do snehu pridali 2PL cukru. Nezabudnite počas šľahania vybrať malú tlačku! Penu preložíme do misy.
Potom do misy kuchynského robota Magimix vložíme plastový nôž a vymiešame cesto. Najskôr pridáme suché ingrediencie: múku, kypriaci prášok, štipku soli a citrónovú kôru. Nakoniec pridáme žĺtka. Počas miešania postupne pridávame mlieko cez otvor na veku. Cesto vylejeme do veľkej misy, kde k nemu primiešame polovicu snehu a potom pridáme v rume namáčané hrozienka. Druhú polovicu snehu len opatrne zapracujeme do cesta, aby sa príliš nerozbil.
Rozohrejeme hranatý kastról Swiss Titan a necháme na ňom roztopiť maslo. Keď nám začne peniť, nalejeme na titánový kastról cesto, ktoré pečieme na polovičnom stupni. Pečieme ho ako omeletu, miešaním cca.10 minút. Cesto musí byť upečené, nesmie byť surové. V polčase pečenia naň nasypeme zvyšný cukor a necháme, aby sa skaramelizoval na ceste. Na pečenie si vždy vyberte radšej väčšiu nádobu, napríklad aj titánový plech Swiss Titan.
Hotovú mrveničku podávame s domácim lekvárom a poprášenú práškovým cukrom.
Dobrú chuť!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti.
https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.