Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegetariánske
  4. Cuketovo hríbová omáčka s bylinkami

Cuketovo hríbová omáčka s bylinkami

Mne táto omáčka najviac chutí s cestovinami Fusilli, ktoré si uvaríme počas prípravy omáčky. Je to chutný osviežujúci letný obed hotový za 20 minút!

Potrebujeme:
1 balík cestovín Fusilli
1 väčšia cuketa
200 g šampiónov
200 g hlivy ustricovej
2 strúčiky cesnaku
1 väčšia cibuľa
1 smotana na šľahanie
2 čl soli, ½ čl mletého čierneho korenia
Čerstvé bylinky ( petržlenová vňať, bazalka, oregano, tymián)
Šťava z ½ citróna

Postup:
Najskôr si na kuchynskom robote Magimix nastrúhame cuketu a nakrájame cibuľu, cesnak a hríby. Na horúcom kastróle SWISS TITAN pokvapkanom olejom opražíme hríby. Počas smaženia ich aj osoľme, aby čím skôr vypustili šťavu, ktorá sa musí odpariť. Ak sú hríby opražené do zlatista, vyberieme ich na tanier a na kastról SWISS TITAN opäť dáme trocha oleja, na ktorom teraz opražíme cibuľu a cesnak. Tu použime aj pokrievku, aby to bolo rýchlejšie. Potom na cibuľu nasypme nastrúhanú cuketu ( ak by bola cuketa zrelšia, tak ju najskôr radšej ošúpme a až potom strúhajme). Opäť pridajme 1 čl soli, mleté čierne korenie a nasekané zelené bylinky okrem petržlenu ( ak nemáme, môžu byť aj sušené). Necháme aj cuketu smažiť pod pokrievkou, aby sa dobre spiekla. Potom pokrievku odoberieme a vrátime späť hríby. Pridáme opatrne smotanu, necháme zovrieť a dochutíme citrónovou šťavou a odstavíme.
Dobrú chuť!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti: https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.