Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegánske
  4. Domáca majonéza bez vajíčka
05.03.2019

Domáca majonéza bez vajíčka

Majonéza je taká pochutina, ktorá skvele ladí ako k mäsitým, tak aj zeleninovým jedlám v každom ročnom období. Ak si osvojíte veľmi jednoduché princípy prípravy domácej majonézy v kuchynskom robote Ronic garantujeme vám, že už nikdy nebudete chcieť tú z obchodu. Nezabudnite, že kvalitná majonéza je vhodná aj ako základ pre ďalšie spracovávanie. Môžete ju využiť na prípravu chutných dípov, pomazánok, či šalátov. My vám teraz prinášame recept na majonézu bez vajíčka.

Potrebujeme: 30 ml vychladeného mlieka ( môže byť aj bezlaktózové alebo sójové) 60 ml slnečnicového oleja 1PL horčice šťava z 1/2 citróna soľ, mleté čierne korenie

Postup: Do misy vložíme šľahací zvon a pridávame postupne všetky ingrediencie okrem oleja, ktorý pridávame tak, že najskôr len jednu polovicu a potom počas šľahania prilejeme pomaly aj druhú polovicu. Náš tip: Nakoľko sme nepoužili vajíčko, táto majonéza je bezpečnejšia, hlavne čo sa týka salmonely. Nebojte sa experimentovať s chuťami. Kľudne ju dochuťte rôznymi bylinkami, napr. s bazalkou je úžasná alebo použite chren, čili či cesnak. Fantázii sa medze nekladú!

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.