Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Domáca pečeňová paštéta
23.09.2019

Domáca pečeňová paštéta

Ste gurmán alebo len jednoducho rád experimentujete a skúšate kombinácie nových chutí?
Paštéta je ako stvorená na možnosť kombinácie korenistých, ostrých, či jemných alebo sladkých príchutí a ich vzájomné prepojenie. Vyskúšajte tento recept a na základe neho si vytvorte vlastný na výrobu domácej paštéty, ktorú potom môžete pekne zabalenú v dekoračnej fľaške použiť ako skvelý a jedinečný darček.
Suroviny:
500g kuracej pečienky
1 veľká cibuľa
2 PL oleja
Korenie na dochutenie pečienky počas pečenia: ½ Čl mletého čierneho korenia, 1 Čl majoránky, 1Kl muškátového orechu, 1 vetvička rozmarínu
1 veľká alebo 2 menšie hrušky
2 dcl červeného vína
1Čl medu
1Kl mletej škorice
Šťava z ½ citróna
1 Čl soli
100g masla
Zväzok petržlenovej vňate

Postup:
Najskôr si priamo na panvicu naplátkujeme očistené hrušky a zalejeme červeným vínom. Dochutíme škoricou, medom a citrónovou šťavou. Hrušky varíme bez pokrievky až do úplného odparenia vína a skaramelizovania medom.
Zatiaľ na druhej panvici opražíme cibuľu na oleji, ktorú sme nakrájali na tenké plátky. K urýchleniu použijeme pokrievku. Na opraženú cibuľu položíme umyté a očistené pečienky, ktoré dochutíme korením, majoránkou, muškátovým orechom a rozmarínom. Pečieme pod pokrievkou cca. 15 minút tak, aby sa pečienky aj trocha opražili. 
Hotové pečienky preložíme do misy kuchynského robota Ronic, pridáme skaramelizované hrušky a dôkladne premiešame v robote postupným pridávaním rýchlosti. Potom paštétu dochutíme soľou, petržlenovou vňaťou a zjemníme maslom. Ešte raz celú zmes poriadne premiešame.
Podávame s hriankami.
Dobrú chuť!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!
---------------------------------------­----------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti.
https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

Každý týždeň nový video recept!

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.