Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Jablkovo-mrkvový koláč

Jablkovo-mrkvový koláč

Náš kuchynský robot Ronic Vám akékoľvek cesto dokonale spracuje, takže výsledný efekt bude 100%-ný. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, ktorý bude určite chutiť. Ovocie či zeleninu môžete použiť vždy sezónne. Nebojte sa experimentovať!

Suroviny: 2 šálky múky, 1 šálka kryštálového cukru, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky mlieka, 3 vajíčka, 1kypriaci prášok, sezónne ovocie a zelenina, na dochutenie ovocia cukor, vanilka, škorica

Postup: Pomocou šľahacieho zvonu vyšľahajte vajíčka s cukrom, potom postupne pridávajte múku, mlieko, olej, kypriaci prášok. My sme použili bezlepkové múky ( zmes ryžovej, cícerovej a kukuričnej múky). Ak by ste chceli použiť aj maslo, tak namiesto šľahacieho zvonu pracujte s nožom. Ingrediencie pridávajte postupne, aby bolo cesto krémové. Cesto vylejte na plech, ktorý ste vystlali papierom na pečenie. Pečte v predhriatej rúre na 200°C cca 40 minút. Ak máte špeciálne diamantové nádoby, tak cesto rozlejte do dvoch kastrólov. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Priamo v nádobe primiešajte do cesta nastrúhanú mrkvu a na koniec cesto zahlaďte. Na vrch cesta poukladajte plátky jabĺk, ktoré môžete aj vrstviť. Dochuťte ich cukrom, vanilkou a škoricou, prípadne medom. Nepresladzujte príliš, radšej použite sladšiu odrodu jabĺk a mrkvy. Koláč tak bude zdravší. Pečte na sporáku na najnižšom stupni a najmenšej platničke pod pokrievkou. Dĺžka pečenia závisí aj od množstva ovocia a zeleniny, ktoré cesto zvlhčujú. Každopádne prvých 20 minút pokrievku nenadvihujte. Až potom utrite z nej paru. Ak sa Vám začne cesto oddeľovať od nádoby a po vpichnutí vidličky na vidličke nezostane cesto, je koláč hotový. Zľahka ho len vyklopte z kastróla a otočte ovocím nahor. Podávať ho môžete aj teplý.

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.