Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Krkovička zapečená so špargľou na zelenine

Krkovička zapečená so špargľou na zelenine

Už Vás nudia prílohy ako zemiaky či ryža? Radi by ste ochutnali niečo iné? Odporúčame Vám vyskúšať našu pečenú zeleninu ako prílohu k tejto jemnej krkovičke. Zelenina je krásne skaramelizovaná a chutí vynikajúco! Krkovička je mäkučká a jemná aj vďaka slanine, do ktorej sme zabalili špargle. Skrátka bohatá fúzia jarnej čerstvej zeleniny. Už len čerstvý šalát a chutné menu je hotové! A to, že to máme upečené na sporáku už ani nezdôrazňujeme. Pri našich diamantových riadoch je to samozrejmosťou. Šetríte čas, ale aj energie! Viac informácií o týchto špeciálnych nádobách nájdete na: www.egoline.sk

Potrebujeme: 1 kg bravčovej krkovičky,3 ks petržlenu aj s vňaťou, 5 ks mrkvy, 2 ks cibule, 10 ks špargle, 10 tenkých plátkov slaniny, Soľ, mleté čierne korenie, šalvia, olej

Postup: V Ronicu si najskôr nakrájame na rovnomerné plátky mrkvu, petržlen a cibuľu. Špargle očistíme, poodlamujeme stvrdnuté konce a obtočíme slaninou. Do kastróla pridáme trocha oleja, na ktorý nasypeme nakrájanú zeleninu a na tú položíme umyté mäso, ktoré zarežeme na rovnako hrubé plátky. Do každého zárezu vsunieme jednu obalenú špargľu. Ak nám vystane špargľa, tak ju položíme vedľa mäsa.

Mäso aj zeleninu osolíme, okoreníme a posypeme šalviou. Mäso nepodlievame! Pod pokrievkou s uzavretým ventilom pečieme na sporáku na ½ stupni cca 1 hodinu. Počas pečenia 1-2 krát otočíme mäso a premiešame zeleninu.

Ak by ste mäso piekli v rúre, tak na 180-200°C po dobu min. 1 a 1/2 hodiny. Ak je mäso mäkké, otvoríme na pokrievke ventil a necháme mäso ešte 10-15 minút piecť. Mäso podávame s upečenou zeleninou a čerstvým šalátom. Preto zeleninou pod mäsom nešetrite!

Dobrú chuť!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.