Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Krkovička zapečená so špargľou na zelenine
27.05.2019

Krkovička zapečená so špargľou na zelenine

Už Vás nudia prílohy ako zemiaky či ryža? Radi by ste ochutnali niečo iné? Odporúčame Vám vyskúšať našu pečenú zeleninu ako prílohu k tejto jemnej krkovičke. Zelenina je krásne skaramelizovaná a chutí vynikajúco! Krkovička je mäkučká a jemná aj vďaka slanine, do ktorej sme zabalili špargle. Skrátka bohatá fúzia jarnej čerstvej zeleniny. Už len čerstvý šalát a chutné menu je hotové! A to, že to máme upečené na sporáku už ani nezdôrazňujeme. Pri našich diamantových riadoch je to samozrejmosťou. Šetríte čas, ale aj energie! Viac informácií o týchto špeciálnych nádobách nájdete na: www.egoline.sk

Potrebujeme: 1 kg bravčovej krkovičky,3 ks petržlenu aj s vňaťou, 5 ks mrkvy, 2 ks cibule, 10 ks špargle, 10 tenkých plátkov slaniny, Soľ, mleté čierne korenie, šalvia, olej

Postup: V Ronicu si najskôr nakrájame na rovnomerné plátky mrkvu, petržlen a cibuľu. Špargle očistíme, poodlamujeme stvrdnuté konce a obtočíme slaninou. Do kastróla pridáme trocha oleja, na ktorý nasypeme nakrájanú zeleninu a na tú položíme umyté mäso, ktoré zarežeme na rovnako hrubé plátky. Do každého zárezu vsunieme jednu obalenú špargľu. Ak nám vystane špargľa, tak ju položíme vedľa mäsa.

Mäso aj zeleninu osolíme, okoreníme a posypeme šalviou. Mäso nepodlievame! Pod pokrievkou s uzavretým ventilom pečieme na sporáku na ½ stupni cca 1 hodinu. Počas pečenia 1-2 krát otočíme mäso a premiešame zeleninu.

Ak by ste mäso piekli v rúre, tak na 180-200°C po dobu min. 1 a 1/2 hodiny. Ak je mäso mäkké, otvoríme na pokrievke ventil a necháme mäso ešte 10-15 minút piecť. Mäso podávame s upečenou zeleninou a čerstvým šalátom. Preto zeleninou pod mäsom nešetrite!

Dobrú chuť!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.