Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Kura na bylinkovom masle
13.05.2019

Kura na bylinkovom masle

Neviete ako si pripraviť vlastné bylinkové maslo? My Vám to ukážeme v tomto videu. Vďaka Ronicu je to hračka. Pripravte si ho aj do zásoby a používajte na všetky druhy pečených jedál, pretože im dodá lahodnejšiu chuť. Ešte ste nepiekli kura na sporáku? Tak už je načase to vyskúšať. Vďaka diamantovému kastrólu ho upečiete krásne do chrumkava. Chrumkavé sa neprilepí a nebudete ho musieť ani zoškrabúvať. Pozrite sa, ako krásne dokážete na sporáku upiecť kožu kurčaťa. Ak ešte nemáte takýto špeciálny kastról, tak sa popozerajte tu: www.egoline.sk

Suroviny:- záleží od veľkosti nádoby.

4 kuracie stehná celé, 4 krídielka ( ak sa zmestia do kastróla), 1 ČL mleté čierne korenie, šťava z ½ citróna, 4 zemiaky so šupkou

Na bylinkové maslo potrebujete: 20 dkg masla, 3 strúčiky cesnaku, 1 PL soli, 1 ČL kurkumy, 1PL sušenej šalvie, 1 vetvička čerstvého tymiánu

Postup: V Ronicu si za pár sekúnd pripravíme bylinkové maslo. Najskôr si nasekáme cesnak a potom pridáme aj ostatné ingrediencie, maslo, soľ, kurkumu, šalviu a tymián. Pod kožu umytých a osušených kuracích stehien pomocou lyžičky vtláčame bylinkové maslo. Krídielka ním potrieme a vložíme ich do kastróla a pečieme pod pokrievkou s uzavretým ventilom na polovičnom stupni cca.15 minút z jednej a 15 minút z druhej strany. Po otočení mäsa po prvých 15-tich minútach pridáme umyté a rozštvrtené zemiaky, ktoré tiež potrieme maslom a ďalej pečieme pod pokrievkou. Po upečení si pripravíme polevu na mäso pomiešaním scedeného výpeku s citrónovou šťavou. Mäso je vďaka maslu fantasticky mäkučké a lahodné.

Dobrú chuť!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

 

RONIC JE LEN JEDEN !!! logo

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.