Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Mäkučké medovníky

Mäkučké medovníky

Náš medovník bez obáv môžu konzumovať aj celiatici, nakoľko sme použili kukuričnú a ryžovú múku. Medovníky sa môžu okamžite konzumovať, nakoľko sú mäkké. Obľúbite si ich tak, že nielen na Vianoce ich budete piecť.

Potrebujete:
250 g kukuričnej múky
150 g ryžovej múky
150 g práškového cukru
60-80 g masla
2 celé vajcia
1 bielko na potretie po upečení
100 g medu
2 ČL perníkového korenia
1 ČL sóda bikarbóny
Na zdobenie orechy, mandle, slnečnicové a tekvicové semiačka

Táto dávka vám vydá cca.50 ks medovníkov

Postup:
Najskôr si v kuchynskom robote Ronic pripravíme cesto, ktoré musíme nechať v chladničke aspoň cez noc ( najlepšie je 24 hod ).
Na miesenie použijeme pracovný nôž pri rýchlosti 1 a do misy postupne pridávame najskôr suché ingrediencie: múka, sóda bikarbóna, práškový cukor, korenie, ktoré jemne premiešame a potom k zmesi pridávame : roztopené maslo, vajíčka a med. Cesto je vtedy hotové, keď sa scelí a začne sa pekne oddeľovať od stien misy. Potom cesto vyberieme a zabalíme do igelitu a necháme 24 hodín v chladničke odpočívať.
Na druhý deň cesto vyvaľkáme na pomúčenej podložke na cca.0,5 cm hrúbku a povykrajujeme formičkami. Zdobíme orechami alebo rôznymi semiačkami.
Vykrojené medovníky poukladáme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca. 15 minút. 
Akonáhle máme medovníky upečené, potrieme ich rozšľahaným bielkom.

https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

 

medovniky

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.