Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Mäkučké medovníky
18.02.2019

Mäkučké medovníky

Náš medovník bez obáv môžu konzumovať aj celiatici, nakoľko sme použili kukuričnú a ryžovú múku. Medovníky sa môžu okamžite konzumovať, nakoľko sú mäkké. Obľúbite si ich tak, že nielen na Vianoce ich budete piecť.

Potrebujete:
250 g kukuričnej múky
150 g ryžovej múky
150 g práškového cukru
60-80 g masla
2 celé vajcia
1 bielko na potretie po upečení
100 g medu
2 ČL perníkového korenia
1 ČL sóda bikarbóny
Na zdobenie orechy, mandle, slnečnicové a tekvicové semiačka

Táto dávka vám vydá cca.50 ks medovníkov

Postup:
Najskôr si v kuchynskom robote Ronic pripravíme cesto, ktoré musíme nechať v chladničke aspoň cez noc ( najlepšie je 24 hod ).
Na miesenie použijeme pracovný nôž pri rýchlosti 1 a do misy postupne pridávame najskôr suché ingrediencie: múka, sóda bikarbóna, práškový cukor, korenie, ktoré jemne premiešame a potom k zmesi pridávame : roztopené maslo, vajíčka a med. Cesto je vtedy hotové, keď sa scelí a začne sa pekne oddeľovať od stien misy. Potom cesto vyberieme a zabalíme do igelitu a necháme 24 hodín v chladničke odpočívať.
Na druhý deň cesto vyvaľkáme na pomúčenej podložke na cca.0,5 cm hrúbku a povykrajujeme formičkami. Zdobíme orechami alebo rôznymi semiačkami.
Vykrojené medovníky poukladáme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca. 15 minút. 
Akonáhle máme medovníky upečené, potrieme ich rozšľahaným bielkom.

https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

 

medovniky

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.