Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Mäkučké medovníky
18.02.2019

Mäkučké medovníky

Náš medovník bez obáv môžu konzumovať aj celiatici, nakoľko sme použili kukuričnú a ryžovú múku. Medovníky sa môžu okamžite konzumovať, nakoľko sú mäkké. Obľúbite si ich tak, že nielen na Vianoce ich budete piecť.

Potrebujete:
250 g kukuričnej múky
150 g ryžovej múky
150 g práškového cukru
60-80 g masla
2 celé vajcia
1 bielko na potretie po upečení
100 g medu
2 ČL perníkového korenia
1 ČL sóda bikarbóny
Na zdobenie orechy, mandle, slnečnicové a tekvicové semiačka

Táto dávka vám vydá cca.50 ks medovníkov

Postup:
Najskôr si v kuchynskom robote Ronic pripravíme cesto, ktoré musíme nechať v chladničke aspoň cez noc ( najlepšie je 24 hod ).
Na miesenie použijeme pracovný nôž pri rýchlosti 1 a do misy postupne pridávame najskôr suché ingrediencie: múka, sóda bikarbóna, práškový cukor, korenie, ktoré jemne premiešame a potom k zmesi pridávame : roztopené maslo, vajíčka a med. Cesto je vtedy hotové, keď sa scelí a začne sa pekne oddeľovať od stien misy. Potom cesto vyberieme a zabalíme do igelitu a necháme 24 hodín v chladničke odpočívať.
Na druhý deň cesto vyvaľkáme na pomúčenej podložke na cca.0,5 cm hrúbku a povykrajujeme formičkami. Zdobíme orechami alebo rôznymi semiačkami.
Vykrojené medovníky poukladáme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca. 15 minút. 
Akonáhle máme medovníky upečené, potrieme ich rozšľahaným bielkom.

https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

 

medovniky

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.