Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Miešaná bábovka v Ronicu

Miešaná bábovka v Ronicu

My sme si pripravili cesto z bezlepkových prísad, ale samozrejme môžete použiť akúkoľvek múku.

Budete potrebovať:

2 vajíčka, 1 hrnček cukru, 1 PL masla, 1 hrnček bieleho jogurtu, 2 hrnčeky múky ( my sme použili bezlepkové, 1 hrnček ryžovej zmiešanej s trochou cícerovej a 1 hrnček kukuričnej)

1 kypriaci prášok, ½ hrnčeka hrozienok, 1 PL kakaa, práškový cukor

Postup:

Najskôr v Ronicu pomocou noža vyšľaháme vajíčka s cukrom, potom postupne pridávame maslo, jogurt, múku a kypriaci prášok. Do stredu rajnice vložíme pohár, ktorý sme zvonka potreli maslom. Nádobu nemastíme ani nemúčime. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Nalejeme do nej ¾ cesta, ktoré posypeme namočenými a scedenými hrozienkami. Do zvyšného cesta pridáme kakao a dobre premiešame. Potom ho tiež pridáme do nádoby. (Samozrejme ak nemáte takúto špeciálnu nádobu, môžete použiť klasickú bábovkovú formu a bábovku piecť v rúre.) Bábovku pečieme pod pokrievkou s otvoreným ventilom na najslabšom stupni cca.40 minút. Občas môžeme utrieť paru z pokrievky suchou utierkou. Po upečení bábovku jednoducho vyklopíme, odoberieme pohár a bábovku otočíme späť. Poprášime cukrom a ihneď podávame.

Dobrú chuť !

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.