Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Miešaná bábovka v Ronicu
21.03.2019

Miešaná bábovka v Ronicu

My sme si pripravili cesto z bezlepkových prísad, ale samozrejme môžete použiť akúkoľvek múku.

Budete potrebovať:

2 vajíčka, 1 hrnček cukru, 1 PL masla, 1 hrnček bieleho jogurtu, 2 hrnčeky múky ( my sme použili bezlepkové, 1 hrnček ryžovej zmiešanej s trochou cícerovej a 1 hrnček kukuričnej)

1 kypriaci prášok, ½ hrnčeka hrozienok, 1 PL kakaa, práškový cukor

Postup:

Najskôr v Ronicu pomocou noža vyšľaháme vajíčka s cukrom, potom postupne pridávame maslo, jogurt, múku a kypriaci prášok. Do stredu rajnice vložíme pohár, ktorý sme zvonka potreli maslom. Nádobu nemastíme ani nemúčime. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Nalejeme do nej ¾ cesta, ktoré posypeme namočenými a scedenými hrozienkami. Do zvyšného cesta pridáme kakao a dobre premiešame. Potom ho tiež pridáme do nádoby. (Samozrejme ak nemáte takúto špeciálnu nádobu, môžete použiť klasickú bábovkovú formu a bábovku piecť v rúre.) Bábovku pečieme pod pokrievkou s otvoreným ventilom na najslabšom stupni cca.40 minút. Občas môžeme utrieť paru z pokrievky suchou utierkou. Po upečení bábovku jednoducho vyklopíme, odoberieme pohár a bábovku otočíme späť. Poprášime cukrom a ihneď podávame.

Dobrú chuť !

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.