Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Miesenie chleba v Ronicu
18.03.2019

Miesenie chleba v Ronicu

Aj Vás občas osloví myšlienka: Čo tak začať piecť doma chleba? Ale ak pomyslíte na to, že je to pre Vás zatiaľ niečo nepoznané, zľaknete sa a okamžite vypúšťate z hlavy túto myšlienku. Čo by ste povedali na to, ak Vám garantujeme, že vďaka našim pomocníkom to zvládne skutočne KAŽDÝ? Veru tak! Nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne zariadenia. Potrebujete takých kvalitných pomocníkov, ktorých využijete v kuchyni maximálne všestranne a nielen na pár úkonov. Pozrite si náš video recept a vyberte si tých pravých pomocníkov na našom e-shope: https://www.ronicslovensko.sk/Kuchynske-roboty-RONIC-c2_0_1.htm

Ako recept Vám prinášame ten najjednoduchší, ktorý určite zvládnete!

Suroviny: 250g hladkej múky, 250g žitnej chlebovej múky, 1 PL soli ( môže byť aj menej), 1 droždie ( môže byť aj sušené), 1/2 PL cukru, 100 ml olivového oleja, 300 ml vlažnej vody

Postup: Pomocou noža vymiesime v kuchynskom robote Ronic cesto. Najskôr vložíme len suché ingrediencie, ktoré na 1.rýchlosti premiešame a potom postupne pridávame cez otvor na veku olej a vodu. Miesime max. 30 sekúnd. Akonáhle sa cesto spojilo, máme ho hotové. Stačí ho vybrať z mixéra pomúčenou rukou na pomúčenú dosku a vytvarovať z neho bochník, ktorý odložíme prikrytý na teplé miesto na cca.1 hod. , aby mohol vykysnúť. Vtedy je správne vykysnutý, keď jeho objem narástol na 2- násobok. Potom ho rozpolíme a z každej časti vyhotovíme opäť bochník, ktorý už vložíme do formy na ďalšiu 1/2 hodinu kysnúť. Teraz ho už môžeme narezať, potrieť vodou a posypať semienkami. Vykysnutý bochník potom pečieme v kastróly prikrytom pokrievkou. Počas pečenia ho občas potierame vodou (3-4 krát). Pečieme na 180-200°C po dobu cca.60 minút. Po upečení chlebík položíme na mriežku, potrieme ešte raz vodou a necháme vychladnúť. 

https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.