Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

 

59

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Miesenie chleba v Ronicu
18.03.2019

Miesenie chleba v Ronicu

Aj Vás občas osloví myšlienka: Čo tak začať piecť doma chleba? Ale ak pomyslíte na to, že je to pre Vás zatiaľ niečo nepoznané, zľaknete sa a okamžite vypúšťate z hlavy túto myšlienku. Čo by ste povedali na to, ak Vám garantujeme, že vďaka našim pomocníkom to zvládne skutočne KAŽDÝ? Veru tak! Nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne zariadenia. Potrebujete takých kvalitných pomocníkov, ktorých využijete v kuchyni maximálne všestranne a nielen na pár úkonov. Pozrite si náš video recept a vyberte si tých pravých pomocníkov na našom e-shope: https://www.ronicslovensko.sk/Kuchynske-roboty-RONIC-c2_0_1.htm

Ako recept Vám prinášame ten najjednoduchší, ktorý určite zvládnete!

Suroviny: 250g hladkej múky, 250g žitnej chlebovej múky, 1 PL soli ( môže byť aj menej), 1 droždie ( môže byť aj sušené), 1/2 PL cukru, 100 ml olivového oleja, 300 ml vlažnej vody

Postup: Pomocou noža vymiesime v kuchynskom robote Ronic cesto. Najskôr vložíme len suché ingrediencie, ktoré na 1.rýchlosti premiešame a potom postupne pridávame cez otvor na veku olej a vodu. Miesime max. 30 sekúnd. Akonáhle sa cesto spojilo, máme ho hotové. Stačí ho vybrať z mixéra pomúčenou rukou na pomúčenú dosku a vytvarovať z neho bochník, ktorý odložíme prikrytý na teplé miesto na cca.1 hod. , aby mohol vykysnúť. Vtedy je správne vykysnutý, keď jeho objem narástol na 2- násobok. Potom ho rozpolíme a z každej časti vyhotovíme opäť bochník, ktorý už vložíme do formy na ďalšiu 1/2 hodinu kysnúť. Teraz ho už môžeme narezať, potrieť vodou a posypať semienkami. Vykysnutý bochník potom pečieme v kastróly prikrytom pokrievkou. Počas pečenia ho občas potierame vodou (3-4 krát). Pečieme na 180-200°C po dobu cca.60 minút. Po upečení chlebík položíme na mriežku, potrieme ešte raz vodou a necháme vychladnúť. 

https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.