Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

 

59

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegetariánske
  4. Najchutnejšie rizoto
17.06.2019

Najchutnejšie rizoto

 

Vynikajúco chutí a garantujeme, že bude chutiť aj tým, ktorí špenát nemusia!

Suroviny: 200 g špenátu, 1 hrsť petržlenovej vňate, 2-3 vetvičky čerstvého estragónu ( ak nemáte, nevadí), 2 kuracie prsia vykostené, 1 šálka ryže, 1 cibuľa, Soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, mletá červená paprika, 2-3 strúčiky cesnaku, 1 smotana, 10 dkg masla, 3PL oleja, 1 citrón, 2-3 vetvičky tymiánu, 1čl kurkumy

Postup: Umyjeme si ryžu a necháme rozohriať rajničku s trochou oleja. Ryžu nasypeme do horúceho oleja, trocha orestujeme, pridáme 1 čl soli, zalejeme 1 a ½ násobkom vody a hodíme do vody 1 ošúpanú cibuľu. Prikryjeme pokrievkou a počkáme, kým nám voda nezačne poriadne vrieť. Potom znížime príkon na minimum a ryžu varíme 5 minút pod pokrievkou s uzavretým ventilom. Nemusíme ani miešať. Po 5 minútach nádobu odstavíme na silikónovú podložku, kde ešte necháme pod pokrievkou ryžu dôjsť ďalších 5 minút.

Umyté kuracie prsia okoreníme: soľou, rascou, paprikou a pokvapkáme olejom a mäso pretrieme, aby sme korenie dostali všade. Medzi tým rozohrejeme panvicu, na ktorej prudko opečieme mäso z oboch strán 1-1 minútu. Potom mäso prikryjeme pokrievkou a ešte pečieme z oboch strán 2-2 minúty. Potom znížime príkon na minimum, pridáme k mäsu maslo, citrónové plátky a 2-3 vetvičky tymiánu ( ak nemáme čerstvý, poslúži aj sušený). A necháme mäso dôjsť pod pokrievkou s otvoreným ventilom.

Na zvýšenej panvici rozpálime olej, nasypeme cesnak nasekaný v kuchynskom robote Ronic a 1/2čl mletého čierneho korenia. Po opražení vložíme špenát, ktorý dochutíme soľou. Pridáme aj bylinky nasekané v kuchynskom robote Ronic, chvíľu pomiešame a zalejeme smotanou a ešte dochutíme 1 čl kurkumy. Pod pokrievkou necháme celé zovrieť a potom zeleň rozmixujeme v kuchynskom robote Ronic. Vrátime rozmixovanú zmes späť do smotany a primiešame do nej uvarenú ryžu.

Rizoto by nemalo byť suché. Správnu konzistenciu zistíte, ak potiahnete vareškou ryhu v rizote a zmes sa vám opäť spojí. Podávame ho s plátkami kuracích pŕs, posypané špenátovými čipsami, ktoré pripravíme opražením osušených špenátových listov v horúcom oleji. ( Pozor! Opatrne piecť, pretože olej praská!) Nakoniec posypeme nastrúhaným parmezánom, ktorý si fantasticky nastrúhate v kuchynskom robote Ronic.

Pre vegetariánov tiež poslúži bez mäsa ako plnohodnotná strava.

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti  https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.