Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Najjednoduchšie bezlepkové cesto

Najjednoduchšie bezlepkové cesto

Samozrejme môžete ho pripraviť aj z klasickej múky. Ideálna pochúťka pre návštevu k vínku. Viete si ju pripraviť aj s inými plnkami. My sme si teraz zvolili bryndzu a pažítku, nakoľko je to momentálne na jar aktuálne. V tomto videu Vám chceme opäť ukázať, ako jednoducho dokážete piecť bez rúry v diamantovom riade. Ak Vás fascinuje tento štýl pečenia, tak sa prihláste na odber ďalších video receptov, ktoré Vám pravidelne pripravujeme a zverejňujeme na našom YouTube kanály. Bude nás tešiť, ak sa stanete naším fanúšikom!

K receptu budete potrebovať: 1 kelímok bánoveckej nátierky, 1 a 1/2 kelímka múky, 1/2 ČL soli, 1 bryndza, zväzok pažítky, 1 žĺtok, olej, rasca celá

Postup: V Ronicu si vymiesime cesto z nátierky, múky a soli. Trvá to cca.30-40 sekúnd na 1. rýchlosti za pomoci noža. Akonáhle sa nám cesto v kuchynskom robote Ronic scelí, je hotové a odložíme si ho do chladničky na pol hodinku. Potom si cesto vyvaľkáme a zopár krát poprekladáme. Polovicu vyvaľkaného cesta posypeme bryndzou a nakrájanou pažítkou. Druhú polovicu cesta preložíme na tú posypanú a okraje prstami popritláčame, aby plnka nevytiekla. Nakrájame a poukladáme do rozohriateho a jemne olejom vytretého diamantového kastróla. Vrch každého plneného vankúšika potrieme žĺtkom a posypeme rascou, prípadne soľou, ak sa nám ešte žiada. Pečieme ich pod pokrievkou s uzatvoreným ventilom cca. 10 minút z jednej strany a 7 minút z druhej strany. Pečieme na polovičnom plameni. Podávame ešte teplé! Ak nemáte špeciálne diamantové riady, tak pečte v rúre na 200°C cca.15 minút. https://www.egoline.sk/e-shop/diamant...

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.