Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Najjednoduchšie bezlepkové cesto
05.04.2019

Najjednoduchšie bezlepkové cesto

Samozrejme môžete ho pripraviť aj z klasickej múky. Ideálna pochúťka pre návštevu k vínku. Viete si ju pripraviť aj s inými plnkami. My sme si teraz zvolili bryndzu a pažítku, nakoľko je to momentálne na jar aktuálne. V tomto videu Vám chceme opäť ukázať, ako jednoducho dokážete piecť bez rúry v diamantovom riade. Ak Vás fascinuje tento štýl pečenia, tak sa prihláste na odber ďalších video receptov, ktoré Vám pravidelne pripravujeme a zverejňujeme na našom YouTube kanály. Bude nás tešiť, ak sa stanete naším fanúšikom!

K receptu budete potrebovať: 1 kelímok bánoveckej nátierky, 1 a 1/2 kelímka múky, 1/2 ČL soli, 1 bryndza, zväzok pažítky, 1 žĺtok, olej, rasca celá

Postup: V Ronicu si vymiesime cesto z nátierky, múky a soli. Trvá to cca.30-40 sekúnd na 1. rýchlosti za pomoci noža. Akonáhle sa nám cesto v kuchynskom robote Ronic scelí, je hotové a odložíme si ho do chladničky na pol hodinku. Potom si cesto vyvaľkáme a zopár krát poprekladáme. Polovicu vyvaľkaného cesta posypeme bryndzou a nakrájanou pažítkou. Druhú polovicu cesta preložíme na tú posypanú a okraje prstami popritláčame, aby plnka nevytiekla. Nakrájame a poukladáme do rozohriateho a jemne olejom vytretého diamantového kastróla. Vrch každého plneného vankúšika potrieme žĺtkom a posypeme rascou, prípadne soľou, ak sa nám ešte žiada. Pečieme ich pod pokrievkou s uzatvoreným ventilom cca. 10 minút z jednej strany a 7 minút z druhej strany. Pečieme na polovičnom plameni. Podávame ešte teplé! Ak nemáte špeciálne diamantové riady, tak pečte v rúre na 200°C cca.15 minút. https://www.egoline.sk/e-shop/diamant...

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.