Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Prílohy
  4. Nakladané tekvicové zemiaky
26.02.2019

Nakladané tekvicové zemiaky

Už máte dosť ustavične tých istých príloh? Prinášame Vám niečo nové a úžasnej chuti. V príprave Vám náramne pomôže kuchynský robot Ronic, aby ste s varením boli raz-dva hotoví.

Suroviny:
1 PL masla
1 PL pretlačeného cesnaku
1 PL múky
1 hrnček teplého mlieka
1 ČL soli
½ hrnčeka rozmixovanej surovej tekvicovej dužiny ( do konzistencie pyré)
1 hrnček nastrúhaného syra cheddar
3-4 väčšie zemiaky naplátkované na tenšie plátky 
Na dochutenie: soľ, čierne mleté korenie, muškátový orech

Tekvicové zemiaky s Ronicom
Postup:
1. Ideálny je nepriľnavý plech, ktorý jemne potrite maslom a vyhrejte rúru na 180°C.
2. Zatiaľ si nechajte v stredne veľkom kastróly roztopiť maslo a pridajte doň v kuchynskom robote Ronic nakrájaný cesnak. Miešajte, kým nezačne rozvoniavať cca.1-2 minútky.
3. Potom pridajme múku, mlieko, koreniny a miešajte na nižšej teplote, až kým hmota nezhustne.
4. Odoberte zo sporáka a primiešajte pyré z tekvice, ktoré ste si nožmi v kuchynskom robote Ronic rozmixovali.
5. Polovicu naplátkovaných zemiakov ( tenkým plátkovačom) poukladajte do pripraveného plechu a potrime ich polovicou tekvicovej zmesi, ktorú posypte polkou nastrúhaného syra ( nastrúhaný parmezánovačom). A tento postup opakujme ešte raz.
6. V predhriatej rúre pečte do mäkka, kým sa vám neodparí voda a kým sa povrch nezapečie do zlatohneda. Ak by sa vám povrch rýchlejšie piekol, tak ho môžeme na chvíľu prikryť alobalom.
7. Pečieme cca.1 hodinu pri 180-200°C. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady 


Ja som tento recept použila ako prílohu k pácovanej pečenej krkovičke s čerstvou čalamádou. 
Určite vyskúšajte!!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.