Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Ku každej objednávke si môžete vybrať ľubovoľný darček z Doplnkového sortimentu

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Orechovo slivkový koláč

Orechovo slivkový koláč

Náš kuchynský robot Ronic Vám akékoľvek cesto dokonale spracuje, takže výsledný efekt bude 100%-ný. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, ktorý bude určite chutiť. Ovocie či zeleninu môžete použiť vždy sezónne. Nebojte sa experimentovať!

Suroviny: 2 šálky múky, 1 šálka kryštálového cukru, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky mlieka, 3 vajíčka, 1 kypriaci prášok, sezónne ovocie, zelenina, na dochutenie ovocia cukor, vanilka, škorica

Postup: Pomocou šľahacieho zvonu vyšľahajte vajíčka s cukrom, potom postupne pridávajte múku, mlieko, olej, kypriaci prášok. My sme použili bezlepkové múky ( zmes ryžovej, cícerovej a kukuričnej múky). Ak by ste chceli použiť aj maslo, tak namiesto šľahacieho zvonu pracujte s nožom. Ingrediencie pridávajte postupne, aby bolo cesto krémové. Polovicu cesta vylejte do suchej zvýšenej panvice alebo kastróla. Druhú polovicu do druhej nádoby. Priamo v nádobe primiešajte do cesta namleté orechy v Ronicu a na koniec cesto zahlaďte. Na vrch cesta poukladajte vykôstkované a ochutené slivky cukrom, vanilkou a škoricou, prípadne medom. Ukladajte ich tesne vedľa seba. Nepresladzujte príliš, radšej použite sladšiu odrodu sliviek. Koláč tak bude zdravší. Pečte na sporáku na najnižšom stupni a najmenšej platničke pod pokrievkou s otvoreným ventilom. Dĺžka pečenia závisí aj od množstva ovocia, ktoré cesto zvlhčuje. Každopádne prvých 20 minút pokrievku nenadvihujte. Až potom utrite z nej paru. Ak sa Vám začne cesto oddelovať od nádoby a po vpichnutí vidličky na vidličke nezostane cesto, je koláč hotový. Zľahka ho len vyklopte z panvice a otočte ovocím nahor. Podávať ho môžete aj teplý. Ak nemáte špeciálne diamantové riady https://www.egoline.sk/e-shop/diamant..., tak pečte v rúre pri 200°C cca. 30-40 minút na plechu vystlanom papierom na pečenie.

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti. Sledujte nás aj na sociálnych sieťach: Facebook:https://www.facebook.com/videoreceptyronic/?modal=admin_todo_tour

Webová stránka: www.ronicslovensko.sk

Instagram:https://www.instagram.com/ronicslovensko/

RONIC JE LEN JEDEN!  logo

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte vždy najčerstvejšie informácie

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.