Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Orechovo slivkový koláč
10.05.2019

Orechovo slivkový koláč

Náš kuchynský robot Ronic Vám akékoľvek cesto dokonale spracuje, takže výsledný efekt bude 100%-ný. Vyskúšajte tento jednoduchý recept, ktorý bude určite chutiť. Ovocie či zeleninu môžete použiť vždy sezónne. Nebojte sa experimentovať!

Suroviny: 2 šálky múky, 1 šálka kryštálového cukru, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky mlieka, 3 vajíčka, 1 kypriaci prášok, sezónne ovocie, zelenina, na dochutenie ovocia cukor, vanilka, škorica

Postup: Pomocou šľahacieho zvonu vyšľahajte vajíčka s cukrom, potom postupne pridávajte múku, mlieko, olej, kypriaci prášok. My sme použili bezlepkové múky ( zmes ryžovej, cícerovej a kukuričnej múky). Ak by ste chceli použiť aj maslo, tak namiesto šľahacieho zvonu pracujte s nožom. Ingrediencie pridávajte postupne, aby bolo cesto krémové. Polovicu cesta vylejte do suchej zvýšenej panvice alebo kastróla. Druhú polovicu do druhej nádoby. Priamo v nádobe primiešajte do cesta namleté orechy v Ronicu a na koniec cesto zahlaďte. Na vrch cesta poukladajte vykôstkované a ochutené slivky cukrom, vanilkou a škoricou, prípadne medom. Ukladajte ich tesne vedľa seba. Nepresladzujte príliš, radšej použite sladšiu odrodu sliviek. Koláč tak bude zdravší. Pečte na sporáku na najnižšom stupni a najmenšej platničke pod pokrievkou s otvoreným ventilom. Dĺžka pečenia závisí aj od množstva ovocia, ktoré cesto zvlhčuje. Každopádne prvých 20 minút pokrievku nenadvihujte. Až potom utrite z nej paru. Ak sa Vám začne cesto oddelovať od nádoby a po vpichnutí vidličky na vidličke nezostane cesto, je koláč hotový. Zľahka ho len vyklopte z panvice a otočte ovocím nahor. Podávať ho môžete aj teplý. Ak nemáte špeciálne diamantové riady https://www.egoline.sk/e-shop/diamant..., tak pečte v rúre pri 200°C cca. 30-40 minút na plechu vystlanom papierom na pečenie.

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti. Sledujte nás aj na sociálnych sieťach: Facebook:https://www.facebook.com/videoreceptyronic/?modal=admin_todo_tour

Webová stránka: www.ronicslovensko.sk

Instagram:https://www.instagram.com/ronicslovensko/

RONIC JE LEN JEDEN!  logo

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.