Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
03.06.2019

Pečený šalát

V domácnosti sa kvalitní pomocníci zídu vždy. Tak je tomu aj pri našom ďalšom recepte. Pozrite sa, koľko času dokážeme ušetriť, ak máme poruke tých správnych pomocníkov! Je to kuchynský robot Ronic a diamantový kastról. Pečený šalát je skvelý ako na ľahký obed či večeru počas horúcich dní.

Potrebujeme: 2 väčšie zemiaky, 1 kápia paprika, ½ cibule, 2-3 strúčiky cesnaku, 1 kelímok bieleho jogurtu alebo kyslej smotany, zväzok petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, olej

Postup: Najskôr si v Ronicu nakrájame zemiaky, papriku a cibuľu na plátky. Potom ich nasypeme na horúci kastról. Osolíme, okoreníme, polejeme olejom a pečieme pod pokrievkou v diamantovom kastróle s uzavretým ventilom na maximume cca.12-15 minút. Vďaka diamantovému kastrólu ušetríme množstvo času a energie, nakoľko nepečieme zemiaky v rúre 40 minút, ale iba 12 minút na platničke. A to je obrovský rozdiel! Počas pečenia 2 krát zamiešame a pootáčame zemiaky. Kým sa nám zelenina pečie, zatiaľ si nasekáme petržlenovú vňať pomocou Ronicu, pretože nám ju naseká krásne nadrobnučko. Keď je zelenina upečená do chrumkava, preložíme ju do misy, v ktorej ju ešte dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a premiešame nasekaným petržlenom a jogurtom, prípadne smotanou. Ak nemáte tieto špeciálne riady, tak pečte zemiaky v rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie pri 180°C cca.40 minút. Podávať môžeme samostatne ako ľahký obed, či večeru alebo vynikajúco chutí aj s pečeným.

Dobrú chuť!

viac info k riadom na www.egoline.sk

Riešenia hľadajte v jednoduchosti! --------------------------------------­--------------------------------------

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.