Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

Pečený šalát

V domácnosti sa kvalitní pomocníci zídu vždy. Tak je tomu aj pri našom ďalšom recepte. Pozrite sa, koľko času dokážeme ušetriť, ak máme poruke tých správnych pomocníkov! Je to kuchynský robot Ronic a diamantový kastról. Pečený šalát je skvelý ako na ľahký obed či večeru počas horúcich dní.

Potrebujeme: 2 väčšie zemiaky, 1 kápia paprika, ½ cibule, 2-3 strúčiky cesnaku, 1 kelímok bieleho jogurtu alebo kyslej smotany, zväzok petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, olej

Postup: Najskôr si v Ronicu nakrájame zemiaky, papriku a cibuľu na plátky. Potom ich nasypeme na horúci kastról. Osolíme, okoreníme, polejeme olejom a pečieme pod pokrievkou v diamantovom kastróle s uzavretým ventilom na maximume cca.12-15 minút. Vďaka diamantovému kastrólu ušetríme množstvo času a energie, nakoľko nepečieme zemiaky v rúre 40 minút, ale iba 12 minút na platničke. A to je obrovský rozdiel! Počas pečenia 2 krát zamiešame a pootáčame zemiaky. Kým sa nám zelenina pečie, zatiaľ si nasekáme petržlenovú vňať pomocou Ronicu, pretože nám ju naseká krásne nadrobnučko. Keď je zelenina upečená do chrumkava, preložíme ju do misy, v ktorej ju ešte dochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a premiešame nasekaným petržlenom a jogurtom, prípadne smotanou. Ak nemáte tieto špeciálne riady, tak pečte zemiaky v rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie pri 180°C cca.40 minút. Podávať môžeme samostatne ako ľahký obed, či večeru alebo vynikajúco chutí aj s pečeným.

Dobrú chuť!

viac info k riadom na www.egoline.sk

Riešenia hľadajte v jednoduchosti! --------------------------------------­--------------------------------------

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.