Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Pizza pečená bez rúry
01.04.2019

Pizza pečená bez rúry

Kto by nemal rád pizzu? Všetci máme svoju obľúbenú, ktorú si odteraz môžete pripraviť aj Vy sami doma. Je to také jednoduché vďaka Ronicu. Vyskúšajte a dajte nám spätnú väzbu, ako sa Vám podarila :)

Suroviny na cesto: 150 g múky ( môže byť aj bezlepková),1 ČL instantného droždia, 1 ČL cukru, 1 ČL soli, 120 ml teplej vody, 1 PL oleja

Postup: V kuchynskom robote Ronic si najskôr vymiesime cesto na pizzu. Použijeme k tomu nôž. Najskôr pridáme suché ingrediencie, ku ktorým potom postupne prilievame cez otvor na veku tekuté. Pracujeme pri rýchlosti 1. Akonáhle sa nám cesto scelí, je hotové. Ak sme neminuli všetku vodu, resp. sa nám žiada pridať viac vody, tak to akceptujme, pretože každá múka je trochu iná.

Cesto dáme vykysnúť na cca.1 hodinu na teplé miesto. Potom ho na podložke potretej olejom rukami vytvarujeme na potrebnú veľkosť ( 24 cm). Dávajme pozor, aby stred cesta nebol tenký. Preto úkon nerobme v rukách, ale na podložke. Rozohrejme si jemne vymastenú diamantovú panvicu a vložme do nej cesto, ktoré pečieme pod pokrievkou s uzatvoreným ventilom cca.5 minút na polovičnom stupni. https://www.egoline.sk/e-shop/diamant... Potom cesto otočíme, znížime teplotu na minimum a na upečenú stranu poukladáme suroviny podľa vlastnej chuti a fantázie. Ak chcete použiť slaninu, tak ju odporúčame najskôr upiecť a tak ju položiť na cesto. Po obložení cesta opäť prikryjeme pokrievkou s uzavretým ventilom a pečieme ďalej na polovičnom stupni ďalších 10-12 minút. Ak sa syr roztopil na povrchu, pizza je hotová! Ak chcete piecť pizzu klasicky v rúre, tak na surové cesto poukladajte oblohu a pizzu vložte do predhriatej rúry a pečte pri 200°C cca.15-20 minút.

Prajeme Vám dobrú chuť!

RIEŠENIA SÚ VŽDY V JEDNODUCHOSTI

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.