Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

 

 

26.06.2019

Plnená paprika

Je to typické letné jedlo, ktoré si mnohí pripravujeme v sezóne čerstvých paprík. Každý z nás má určite svoj osvedčený recept. My vám prinášame takú alternatívu, ktorá je veľmi rýchla a jednoduchá. Vďaka tlakovému hrncu máte papriky uvarené za 20 minút, papriky sa vám nerozvaria a vďaka nepriľnavému povrchu tlakového hrnca sa vám nič nepripáli ani neprilepí, takže nemusíte miešať. Recept sme doplnili čerstvými bylinkami, ktoré dodajú jedlu lahodnú príchuť a sú plné vitamínov a iných blahodárnych minerálov.

Potrebujeme na plnku:
650 g bravčového stehna
200-250 g ryže
1 cibuľa
1 ČL soli
2 ČL mletej červenej papriky
1 ČL mletého čierneho korenia
2 vajíčka

Ďalej potrebujeme:
12 ks paprík
4 PL cukru
2 PL soli
2 vetvičky ligurčeka
čerstvá bazalka
na zápražku: olej, múka ( v prípade bezlepkovej diéty použite kukuričnú alebo ryžovú múku), mletá červená paprika, 1,5 l domáceho paradajkového pretlaku

Postup:
Najskôr si namelieme mäso v kuchynskom robote Ronic. Mäso si nakrájame na väčšie kocky a dáme na pár minút do mrazničky, aby stuhlo. Potom si ho namelieme pomocou pracovného noža tak, že pomaly pridávame na rýchlosti. Potom do zmesi pridáme rozštvrtenú cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, mletú červenú papriku a dve vajíčka. Ešte raz poriadne premiešame v kuchynskom robote.
Vydlabané papriky naplníme zmesou a vložíme ich do tlakového hrnca. Zalejeme takým množstvom vody, aby boli papriky zakryté. Ochutíme soľou a ligurčekom. Uzavrieme hrniec a ventil nastavíme do polohy II. Počkáme, kým sa nám nerozsvieti červená kontrolka a nezačne vyfukovať para. Potom znížime sporák na minimum a varíme 20 minút. Počas varenia si pripravíme zápražku, ktorú rovno zalejeme pretlakom.
Po 20-tich minútach začneme opatrne vypúšťať paru ventilom tlakového hrnca a počkáme, kým nezhasne červená kontrolka. Odoberieme pokrievku a prilejeme zápražku s pretlakom. Necháme opäť zovrieť, dochutíme cukrom, prípadne soľou a pridáme lístky čerstvej bazalky.
Dobrú chuť!
Viac informácií o tlakovom hrnci nájdete TU: https://www.egoline.sk/produkty/tlakovy-hrniec

Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti: https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.