Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegetariánske
  4. Plnená pečená paprika
23.04.2019

Plnená pečená paprika

Už ste presýtení po sviatočnom menu mäsom a potrebovali by ste radšej niečo ľahšie? Vyskúšajte náš recept. U nás sa osvedčil a chutil každému. Ak ho budete robiť v lete z čerstvej papriky, tak určite skráťte dobu pečenia! Je to ďalší taký recept, ktorý sa Vám oplatí radšej pripraviť na sporáku, ako v rúre.

Suroviny na plnku: 1 cibuľa 1 cuketa, 150 g šampiónov, ½ hrnčeka ryže, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, bazalka, šalvia

Suroviny k syrovej posýpke: 200 g balkánskeho syra, 100 g parmezánu, čerstvé bylinky( petržlenová vňať, pažítka, oregáno)

3-4 veľké papriky, olej

 

Postup: V kuchynskom robote Ronic si najskôr nakrájame všetky suroviny potrebné do plnky. Potom si na diamantovej panvičke rozohrejeme trocha oleja a opečieme cibuľu, na ktorú potom nasypeme hríby. Osolíme, okoreníme a 2-3 minúty pečieme pod pokrievkou s uzavretým ventilom. Potom pridáme cuketu a dochutíme majoránkou, šalviou a bazalkou. Opäť necháme trocha pod pokrievkou opražiť. Potom pridáme umytú ryžu, ktorú zalejeme ¾ šálkou vody a varíme pod pokrievkou na najslabšom stupni 5-8 minút. Po uvarení dochutíme soľou, prípadne korením. V miske si zmiešame rozdrvený balkánsky syr s parmezánom a nasekanými čerstvými bylinkami. Pripravíme si aj papriky, ktoré prekrojíme na polovicu a vydlabeme vnútro. Naplníme ich uvarenou zmesou a posypeme syrovou zmesou. Rozohrejeme trocha oleja v hranatom diamantovom kastróly a poukladáme doň naplnené papriky. Podlejeme trochou vody a pečieme pod pokrievkou na polovičnom stupni 25-30 minút, resp. do upečenia paprík. Ak nemáte takýto špeciálny kastról, tak ich upečte v rúre na 200°C cca.40 minút. Dobrú chuť ! 

RONIC JE LEN JEDEN!  logo

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.