Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Mäsité
  4. Pochúťka z drobných nových zemiakov

Pochúťka z drobných nových zemiakov

Aj Vám sa občas stane, že neviete čo s drobnými zemiakmi? Prinášame Vám skvelý tip, ako ich pripraviť na plnohodnotnú večeru či obed, ktorý máte rýchlo pripravený a môžete si ho dokonca upraviť aj na vegánsku verziu, kedy vynecháte slaninku a použijete iba trocha oleja. Recept na vegánsku majonézu nájdete tu: https://youtu.be/4XUwrMpT60Y


Suroviny:
1 kg drobných nových zemiakov
150 g oravskej slaniny
1 paprika
1-2 paradajky
2-3 menšie fialové cibule
4 strúčiky cesnaku
Soľ, čierne mleté korenia
Čerstvé bylinky ( šalvia, rozmarín)
1 PL bylinkového masla
Zväzok petržlenovej vňate

Postup:
Na rozohriaty hranatý kastról Swiss Titan poukladáme oravskú slaninu a vypečieme z oboch strán. Na vypečený tuk zo slaniny nasypeme umyté zemiaky, ku ktorým pridáme rozštvrtené cibule, nahrubo nakrájaný cesnak, vetvičku rozmarínu a šalvie a celé osolíme a okoreníme.
Prikryjeme pokrievkou s uzavretým ventilom a pečieme 5 minút. Potom ešte pridáme nakrájanú papriku, paradajky a dochutíme bylinkovým maslom. Pečieme ešte ďalších 15 minút. Ak sú zemiaky hotové, vyberieme zvädnuté vetvičky a zemiaky posypeme nadrobno nakrájaným petržlenom.
Podávame ich so slaninkou a domácou majonézou.
Recepty na bylinkové maslo a majonézu nájdete tu: https://youtu.be/ZkaGA1GCccc, 
https://youtu.be/FHAkuQc9Sdo

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!
---------------------------------------­----------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti.
https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.