Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
30.05.2019
Čo je pre klientov dôležité pri výbere správneho kuchynského robota?
V prvom rade je to počiatočná snaha ušetriť! 1. Avšak v prípade lacných výrobkov sa cena odzrkadlí v kvalite a najčastejším problémom potom býva hlav... čítať celé
03.04.2019
Vyberáte si spod noža nespracované suroviny?
Pravidelne si vyberáte spod noža nespracované kúsky surovín?- pri RONIC-u sa Vám to nestane. Nôž má 3 roviny rezu a kopíruje dno misy, od ktorého je v... čítať celé
21.03.2019
Máte doma kuchynského robota alebo ležiaka?
Mnohé z nás máme skôr ležiakov, nakoľko nám ležia v špajzy a vyťahujeme ich asi tak 2 krát do roka. No asi prečo?- lebo sú to monštrá, ktoré majú celú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

originálny francúzsky výrobok

30-rocna-skusenost

 

 
  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Sviatočná bezlepková torta
14.02.2019

Sviatočná bezlepková torta

Veľmi jednoduchá a preto ju zvládne každý !

Suroviny na korpus:
150 g kryštálového cukru
6 vajec
50 g práškového kakaa
Štipka soli

Suroviny na krém:
1 balík kakaového pudingu Dr.Oetker (45g)
1 balík Dr.Oetker Zlatý klas ( 40g)
2PL cukru
1 vanilkový cukor
0,5 l mlieka
250 g masla

Ďalšie suroviny:
Domáci lekvár
2 banány
1 balík Dr.Oetker Šľahačka
150 ml mlieka
Kakao na zdobenie

Postup:
V kuchynskom robote Ronic si vyšľaháme najskôr bielka, aby sme po žĺtkoch nemuseli umývať.
Pri šľahaní bielok nezabúdajme odobrať tlačku, aby boli bielka krásne nadýchané a pridať štipku soli. Po vyšľahaní ich preložme do misy, vymeňme šľahacie metly za nôž a vyšľahajme žĺtka s cukrom a potom pridajme kakao. Nakoniec zmiešajme kakaovú hmotu s bielkami.
Na pečenie tortových korpusov sú ideálne formy s 24 cm-ovým priemerom. Do formy si vystrihnite papier na pečenie. Potom ju vložte z cestom do predhriatej rúry na 180°C a pečieme po dobu cca.40 minút. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Prvých 15 minút rúru neotvárame!  Znak toho, že je korpus dokonale upečený je to, že sa povrch neleskne, prípadne vyskúšame špáradlom. Po upečení necháme korpus trocha vychladnúť  a potom ho zľahka len vyklopíme z formy.
Počas pečenia si uvaríme krém z pudingu a zlatého klasu dôkladne premiešaného v mlieku. Počas miešania pridáme cukor a vanilkový cukor. Maslo vmiešame do hmoty až po vychladnutí.
Tak isto ako bielka, vyšľaháme aj šľahačku ( môžeme použiť ako práškovú, tak aj smotanu na šľahanie, ale tu by som odporúčala pridať aj stužovač ). Na šľahanie použite šľahacie metly v kuchynskom robote Ronic.
Tortový korpus najskôr potrieme kvalitným domácim lekvárom, na ktorý naukladáme tesne vedľa seba na koliečka nakrájané banány. Na banány nanesieme krém a na koniec šľahačku. Tortu môžeme prizdobiť kakaom. ( Ja som použila háčkovaný obrus mojej mamičky, ktorý som položila na tortu a dôkladne posypala kakaom cez malé sitko).

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.