Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

 

 

 

59

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Sviatočná bezlepková torta
14.02.2019

Sviatočná bezlepková torta

Veľmi jednoduchá a preto ju zvládne každý !

Suroviny na korpus:
150 g kryštálového cukru
6 vajec
50 g práškového kakaa
Štipka soli

Suroviny na krém:
1 balík kakaového pudingu Dr.Oetker (45g)
1 balík Dr.Oetker Zlatý klas ( 40g)
2PL cukru
1 vanilkový cukor
0,5 l mlieka
250 g masla

Ďalšie suroviny:
Domáci lekvár
2 banány
1 balík Dr.Oetker Šľahačka
150 ml mlieka
Kakao na zdobenie

Postup:
V kuchynskom robote Ronic si vyšľaháme najskôr bielka, aby sme po žĺtkoch nemuseli umývať.
Pri šľahaní bielok nezabúdajme odobrať tlačku, aby boli bielka krásne nadýchané a pridať štipku soli. Po vyšľahaní ich preložme do misy, vymeňme šľahacie metly za nôž a vyšľahajme žĺtka s cukrom a potom pridajme kakao. Nakoniec zmiešajme kakaovú hmotu s bielkami.
Na pečenie tortových korpusov sú ideálne formy s 24 cm-ovým priemerom. Do formy si vystrihnite papier na pečenie. Potom ju vložte z cestom do predhriatej rúry na 180°C a pečieme po dobu cca.40 minút. https://www.egoline.sk/produkty/diamantove-kuchynske-riady

Prvých 15 minút rúru neotvárame!  Znak toho, že je korpus dokonale upečený je to, že sa povrch neleskne, prípadne vyskúšame špáradlom. Po upečení necháme korpus trocha vychladnúť  a potom ho zľahka len vyklopíme z formy.
Počas pečenia si uvaríme krém z pudingu a zlatého klasu dôkladne premiešaného v mlieku. Počas miešania pridáme cukor a vanilkový cukor. Maslo vmiešame do hmoty až po vychladnutí.
Tak isto ako bielka, vyšľaháme aj šľahačku ( môžeme použiť ako práškovú, tak aj smotanu na šľahanie, ale tu by som odporúčala pridať aj stužovač ). Na šľahanie použite šľahacie metly v kuchynskom robote Ronic.
Tortový korpus najskôr potrieme kvalitným domácim lekvárom, na ktorý naukladáme tesne vedľa seba na koliečka nakrájané banány. Na banány nanesieme krém a na koniec šľahačku. Tortu môžeme prizdobiť kakaom. ( Ja som použila háčkovaný obrus mojej mamičky, ktorý som položila na tortu a dôkladne posypala kakaom cez malé sitko).

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby: dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.