Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
05.07.2019
V čom je kuchynský robot MAGIMIX iný v porovnaní s ostatnými?
V prvom rade je to motor. Každému z nás je jasné, že motor je srdcom stroja a nielen jeho výkon ale aj životnosť záleží práve od neho. Preto vám tera... čítať celé
05.07.2019
Z akého materiálu sú vyrábané misy na kuchynskom robote MAGIMIX?
Materiál, z ktorého sa vyrábajú misy sa volá Tritán, ktorý je maximálne odolný vysokým teplotným výkyvom a fyzickému zaťaženiu, čo znamená maximálne b... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Odmeníme Vás za nákup

 

 

 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

       

 

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Múčniky
  4. Takto si pripravíte najrýchlejšie bryndzové halušky s Ronicom
09.09.2019

Takto si pripravíte najrýchlejšie bryndzové halušky s Ronicom

Je to tradičné jedlo, ktoré každý pozná. A predsa existujú veci, ktoré sa aj pri takomto recepte môžu spraviť jednoduchšie a rýchlejšie, ba dokonca tak, že výsledný efekt bude ešte lepší.
Prečo pripraviť cesto v kuchynskom robote Ronic? 
1.)Pretože vám zemiaky nestmavnú ako pri klasickom srtúhaní .
2.) Halušky budú tým pádom krásne žlté a nie šedé.
3.) Samotný proces prípravy cesta zminimalizujete na neskutočnú 1 minútu.
Fakt nepoznám dôvod, prečo nerobiť halušky týmto spôsobom!

Budete potrebovať:
500 g očistených zemiakov
250 g hladkej múky ( môže byť aj polohrubá)V prípade bezlekovej múky použite 2 vajíčka
1 čl soli
1 vajíčko
200g bryndze
200g kyslej smotany
Vňať pažítky alebo kôpra
200g slaniny
Dobre osolená voda na vyvarenie halušiek

Postup:
Najskôr si postavíme vodu na vyvarenie halušiek v dostatočne veľkom hrnci. Vodu dôkladne osolíme (2 čl soli).
Zároveň na panvici dáme opekať najemno nakrájanú slaninu na miernom ohreve, aby bola hotová až do prípravy halušiek.
Do misy kuchynského robota Ronic nakrájame na kocky zemiaky a rozmixujeme ich postupným pridávaním rýchlosti ( trvá to cca. 15-20sekúnd). Potom pridáme vajíčko, 1 čl soli a 250g múky a opäť premiešame postupným pridávaním rýchlosti tiež cca. 15-20 sekúnd.
Do vriacej vody pretlačíme cesto na 2 krát cez haluškové sito. Akonáhle sa halušky vyplavia na povrch vody, môžeme ich druhým sitom na cestoviny vybrať a preložiť do misy. Tento proces opakujeme ešte raz. Nie je dobré všetko cesto naraz pretlačiť, pretože by sa mohli halušky zlepiť a rozvariť. Dávajme pozor, aby bola voda stále vo vare.
Ak máme halušky hotové, pripravíme si bryndzu, ktorú dôkladne zmiešame s kyslou smotanou a pridáme ju na halušky a poriadne premiešame.
Nakoniec nasekáme pažítku, prípadne kôpor a primiešame ho do halušiek. 
Podávame posypané opečenou slaninou.
Dobrú chuť!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!
---------------------------------------­----------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti. https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:slovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.