Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Vegánske
  4. Vegánska cheesecake torta

Vegánska cheesecake torta

cheesecake

Suroviny

Na korpus:

200 g orechov

200 g čerstvých datlí ( vykôstkované), môžu byť aj sušené, iba ich treba namočiť

 

Na krém:

250 g kešu orieškov

250 g vegánskej bielej neochutenej nátierky

110 g agáve sirupu

1 citrón ( aj šťava, aj kôra)

4 PL kokosového oleja

 

Postup:

Vystelte 20 cm-ovú tortovú formu papierom na pečenie. Kešu oriešky namočte v horúcej vode a nechajte ich zmäknúť cca.10 minút a potom ich sceďte.

Orechy vložte do kuchynského robota Magimix a pomelte ich. Pridajte datle a dobre ich spracujte s orechami na homogénnu hmotu. Potom túto hmotu preložte do tortovej formy a dobre postláčajte rukou na dno formy. Potom vložte do chladničky.

A teraz pripravte krém. Nasypte scedené kešu do Magimixu. Pridajte nátierku, agáve sirup a citrónovú šťavu a nastrúhanú kôru. Spracúvajte v kuchynskom robote do vtedy, kým nezískate krásnu hladkú, krémovú konzistenciu( niekoľko minút).

Krém nanesme na korpus a tortu vložme na niekoľko hodín do mrazničky, kým nestvrdne tak, aby sa dala krájať. Pred krájaním tortu vyberte z mrazničky asi o 15 minút skôr.

Vyskúšajte, nám veľmi chutila!

 

 

 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.