Je Swiss Diamond bezpečný pre mňa a moju rodinu?
Áno! Swiss Diamond International sa zaviazala vyrábať najkvalitnejší nepriľnavý riad na svete z našej továrne v Sierre vo Švajčiarsku:
- Netoxický
- Žiadne olovo, kadmium ani ortuť
- Vyrobené podľa prísnych európskych zdravotných a bezpečnostných predpisov
- Rukoväte pevne pripevnené bez nitov, aby sa zabránilo hromadeniu baktérií
- Vhodné na zdravé varenie
Swiss Diamond je odporúčaný nezávislými spotrebiteľskými organizáciami na celom svete pre bezpečnosť a kvalitu:
- Popredná americká spotrebiteľská organizácia
- Popredná austrálska spotrebiteľská organizácia
- Popredná novozélandská spotrebiteľská organizácia
- Americká vegetariánska asociácia na prípravu vegánskych a vegetariánskych jedál
- Wall Street Journal nazýva Swiss Diamond „rolls-Royce“ nepriľnavých panvíc
Kuchynský riad Swiss Diamond navyše používajú niektorí špičkoví šéfkuchári na celom svete:
Šéfkuchár Francois Payard – Renomovaný francúzsky cukrár, používa riad Swiss Diamond na výrobu svojich typických čokoládových makróniek počas vyučovania na Food University.
Šéfkuchár Heston Blumenthal – Britský šéfkuchár svetovej triedy používa riad Swiss Diamond vo svojej charakteristickej reštaurácii The Fat Duck, ocenenej tromi hviezdičkami Michelin, reštaurácia roka, najlepšia reštaurácia na svete a najlepšia reštaurácia vo Veľkej Británii.
Šéfkuchár Frank Pellegrino, Jr.- Spolumajiteľ Rao's, 100-ročnej talianskej reštaurácie na 114. ulici a Pleasant Avenue v New Yorku, použil riad Swiss Diamond na prípravu Chicken Cacciatore a ďalších talianskych obľúbených jedál počas Caesar's Palace Food University.
Šéfkuchár Curtis Stone – pekný austrálsky šéfkuchár odporučil riad Swiss Diamond v článku časopisu SELF z roku 2011 „Varte ako Curtis“.
Šéfkuchár Alex Stratta – šéfkuchár v Las Vegas a súťažiaci v súťaži Top Chef Masters mal predtým dve reštaurácie Alex vo Wynn Las Vegas označené hviezdičkou Michelin a teraz je šéfkuchárom na základni Scott Conant's Beverly Hills v Scarpette v Montage. Na Food University používal riad Swiss Diamond na výrobu svojich „tajných omáčok“.
Paula Deen- Ikonická južanská kuchárka odporučila Swiss Diamond vo svojom časopise Best Desserts 2009 a použila ho na výrobu klasickej omelety a Huevos Rancheros, doplnené o fotografie krok za krokom, v marcovom/aprílovom čísle časopisu Cooking with Paula 2012.
Laura Werlin – držiteľka ceny James Beard Award sa zamilovala do švajčiarskeho diamantu na Food University počas svojej hodiny Gourmet Grilled Cheese.
Kulinársky tím Fínska - Fínsky tím Chef Lions každoročne súťaží na medzinárodných kulinárskych podujatiach a tiež poskytuje informácie, nápady a inšpirácie reprezentujúce gastronomické Fínsko.