Áno! Swiss Diamond International sa zaviazala vyrábať najkvalitnejší nepriľnavý riad na svete z našej továrne v Sierre vo Švajčiarsku:

  1. Netoxický
  2. Žiadne olovo, kadmium ani ortuť
  3. Vyrobené podľa prísnych európskych zdravotných a bezpečnostných predpisov
  4. Rukoväte pevne pripevnené bez nitov, aby sa zabránilo hromadeniu baktérií
  5. Vhodné na zdravé varenie

 

Swiss Diamond je odporúčaný nezávislými spotrebiteľskými organizáciami na celom svete pre bezpečnosť a kvalitu:

  1. Popredná americká spotrebiteľská organizácia
  2. Popredná austrálska spotrebiteľská organizácia
  3. Popredná novozélandská spotrebiteľská organizácia
  4. Americká vegetariánska asociácia na prípravu vegánskych a vegetariánskych jedál
  5. Wall Street Journal nazýva Swiss Diamond „rolls-Royce“ nepriľnavých panvíc

 

Kuchynský riad Swiss Diamond navyše používajú niektorí špičkoví šéfkuchári na celom svete:

Šéfkuchár Francois Payard  – Renomovaný francúzsky cukrár, používa riad Swiss Diamond na výrobu svojich typických čokoládových makróniek počas vyučovania na Food University.

Šéfkuchár Heston Blumenthal  – Britský šéfkuchár svetovej triedy používa riad Swiss Diamond vo svojej charakteristickej reštaurácii The Fat Duck, ocenenej tromi hviezdičkami Michelin, reštaurácia roka, najlepšia reštaurácia na svete a najlepšia reštaurácia vo Veľkej Británii.

Šéfkuchár Frank Pellegrino, Jr.- Spolumajiteľ  Rao's, 100-ročnej talianskej reštaurácie na 114. ulici a Pleasant Avenue v New Yorku, použil riad Swiss Diamond na prípravu Chicken Cacciatore a ďalších talianskych obľúbených jedál počas Caesar's Palace Food University.

Šéfkuchár Curtis Stone  – pekný austrálsky šéfkuchár odporučil riad Swiss Diamond v článku časopisu SELF z roku 2011 „Varte ako Curtis“.

Šéfkuchár Alex Stratta  – šéfkuchár v Las Vegas a súťažiaci v súťaži Top Chef Masters mal predtým dve reštaurácie Alex vo Wynn Las Vegas označené hviezdičkou Michelin a teraz je šéfkuchárom na základni Scott Conant's Beverly Hills v Scarpette v Montage. Na Food University používal riad Swiss Diamond na výrobu svojich „tajných omáčok“.

Paula Deen- Ikonická južanská  kuchárka odporučila Swiss Diamond vo svojom časopise Best Desserts 2009 a použila ho na výrobu klasickej omelety a Huevos Rancheros, doplnené o fotografie krok za krokom, v marcovom/aprílovom čísle časopisu Cooking with Paula 2012.

Laura Werlin –  držiteľka ceny James Beard Award sa zamilovala do švajčiarskeho diamantu na Food University počas svojej hodiny Gourmet Grilled Cheese.

Kulinársky tím Fínska -  Fínsky tím Chef Lions každoročne súťaží na medzinárodných kulinárskych podujatiach a tiež poskytuje informácie, nápady a inšpirácie reprezentujúce gastronomické Fínsko.