BROSKYŇOVÉ MUFFINY

BROSKYŇOVÉ MUFFINY

Nie príliš sladký muffin plný šťavnatého ovocia, je dobrou alternatívou na raňajky, desiatu, alebo dokonca si ho môžeme vziať so sebou aj na piknik.


KUKURIČNÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA

KUKURIČNÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA

Vyskúšajte jednu z obľúbených letných krémových polievok. Potrebujete minimum surovín a máte ju hotovú za 20-25 minút. Podávajte s tortillovými lupienkami, guacamole, salsou a budete mať kompletný mexický obed / večeru.


Čučoriedkové mini palacinky

Čučoriedkové mini palacinky

Tieto jemné, bacuľaté mini palacinky s čučoriedkami sú prirodzene sladké od banánu a jemne kyslasté od čučoriedok, ktoré nám pukajú v ústach.


Plnená cuketa - vegetariánsky recept

Plnená cuketa - vegetariánsky recept

Málokto zistí, že v tejto plnke vôbec nie je mäso.

Jednoduché a ľahké jedlo, ktoré dobre zasýti aj väčších jedákov, ale pritom nezaťaží v týchto letných horúčavách.

Určite vyskúšajte!


Takto si pripravte ríbezľový lekvár bez jadierok

Takto si pripravte ríbezľový lekvár bez jadierok

Mnohým z nás vadia drobné semienka v ríbezľovom lekvári. Kuchynský robot Magimix ponúka riešenie aj na tento problém. Jeho odšťavovač obsahuje špeciálne prídavné zariadenie, ktoré zachytí každé malé semienko z ovocia, takže konečným výsledkom bude hustá hmota bez semienok, ku ktorej potom už len stačí pridať cukor a povariť. Magimix je skutočnou pomocou v každej situácii.


Mätovo marhuľové smoothie

Mätovo marhuľové smoothie

Smoothie je pripravené z marhúľ, ku ktorím sa pridalo trocha mäty. Konečným výsledkom je veľmi lahodný, ochladzujúci, nie príliš sladký nápoj, ku ktorému by ste určite mali pridať kocky ľadu, aby ste sa v tomto teple dobre schladili.


Jahodový nanuk

Jahodový nanuk

Existuje zmrzlina, ktorá je dokonca zdravá. Jedná sa o veľmi lahodné jahodové smoothie zmrazené na zmrzlinu. V takejto horúčave sa táto chladivá pochúťka naozaj hodí.


GAZPACHO

GAZPACHO

V horúčavách dobre padne studená polievka, ktorá sa navyše pripraví v priebehu niekoľkých sekúnd, pretože ju stačí iba rozmixovať. Gazpacho je studená zeleninová polievka na báze paradajok. Je majstrovským dielom španielsko - andalúzskej kuchyne, kde si ju každá domácnosť pripravuje podľa vlastného rodinného receptu. Niektorí si do nej dávajú namiesto zelenej alebo červenej kalifornskej papriky žltú, namiesto balzamikového octu jablčný ocot a namiesto fialovej cibule používajú bielu. Každopádne si vyskúšajte tento náš recept.


MAKOVÉ SMOOTHIE

MAKOVÉ SMOOTHIE

Mak je čoraz viac zanedbávaná ingrediencia. Mak je bohatý na vápnik a horčík a takto si ho teraz vo forme smoothie ľahko môžeme aj viackrát do týždňa dopriať, dokonca aj deťom.


ZEMIAKOVÉ FAŠÍRKY S CIBUĽKOU

ZEMIAKOVÉ FAŠÍRKY S CIBUĽKOU

Občas sa stane, že navaríme toho viac, než čo skonzumujeme. Nie je potrebné jesť takéto jedlo niekoľko dní. Stačí trocha fantázie a zo zvyškov môžeme pripraviť úplne nové jedlo. Aj tento recept môže takto fungovať. Čo je najlepšie na ňom, že nikto si to nevšimne, pretože je taký skvelý.


HALUŠKY ZO ŠPENÁTU

HALUŠKY ZO ŠPENÁTU

Teraz sa s vami podelím o môj najobľúbenejší jarný recept, v ktorom nájdete jarné zeleniny dopestované vo vlastnej záhradke.


CÍCEROVÁ OMELETA

CÍCEROVÁ OMELETA

Cícerová omeleta je jedlo, na ktorom si skutočne otestujete kvalitu svojej panvice, nakoľko sa veľmi ťažko dá upiecť bez toho, aby sa neroztrhla. Ale na panviciach Swiss Titan to určite dokážete!

Cícerová omeleta je bohatá na bielkoviny a je vhodná na raňajky, obed alebo večeru. Môžete si ju dokonca vziať so sebou na piknik alebo do sendviča - predstavte si, že si chleba natriete majonézou, pridáte list zo šalátu, plátok paradajky, omeletu zloženú do trojuholníka a potom na ňu položíte druhý krajec chleba. Hmmm ... znie to celkom dobre, že?

Ďalej
|