Doslova bomba pre Vaše telo. V tomto sychravom a chladnom počasí priam dobijete svoje bunky energiou a vitamínmi konzumáciou takýchto štiav. Je ideálne, ak použijete vždy sezónne ovocie či zeleninu. V zimnom období nemôže chýbať cvikla, mrkva ani jabĺčka, ktoré osladia a zjemnia chute zeleniny. Takto nemusíte umelo dosladzovať.

Určite vyskúšajte a presvedčte sa o tom, ako skvelo chutí táto šťava. S kuchynským robotom Magimix si uľahčíte svoju prácu, nakoľko si ho viete veľmi jednoducho zložiť na odšťavovanie a následne rozobrať a umyť jednotlivé diely. Sito vyčistíte jedným pohybom stierky a potom len opláchnete. Jednoduchšie to už ani nemôže byť!

Potrebujete:

2 stredne veľké cvikly

2 jablká

2 mrkvy

Pár kvapiek kvalitného oleja lisovaného za studena

 

Postup:

Zložte si kuchynský robot Magimix na odšťavovanie. Odšťavovač použite bez prídavného zariadenie, nakoľko budete odšťavovať tvrdé plody. Suroviny si nakrájajte na tak veľké kusy, aby sa Vám zmestili cez otvor na veku odšťavovača. Postupne všetko odšťavte. Ak by kuchynský robot začal naskakovať, to znamená, aby ste vyprázdnili sito odšťavovača. Stačí iba vyklopiť odšťavenú dreň a vrátiť odšťavovač späť do misy a pokračovať v odšťavovaní. Z uvedeného množstva surovín získate až 1 liter šťavy bohatej na vitamíny a minerály.

Doprajte si každý deň vitamínovú bombu! Na zdravie!