Jeden z najjednoduchších receptov pripravovaných v kuchynskom robote Ronic sú fašírky.

Suroviny:

40 dkg bravčového mäsa, 1-2 vajíčka, 10-20 dkg nastrúhaného syra, zväzok nasekanej petržlenovej vňate, 2 strúčiky nasekaného cesnaku, 1 veľká cibuľa najemno nakrájaná, 1 ČL soli, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL mletej červenej papriky, 1/2 ČL mletej rasce, 2 krajce chleba namočené v mlieku, strúhanka, oleja na pečenie

Postup: Chlebíky si namočíme do mlieka. Všetky ingrediencie si dopredu pripravíme: nakrájame nožom v kuchynskom robote Ronic cesnak, cibuľu, syr a petržlenovú vňať. Potom vložíme do misy na kocky nakrájané mäso a pomelieme. Keď je správne pomleté, pridáme k mäsu všetky dopredu nakrájané ingrediencie, vajíčka, soľ, korenie, rascu a červenú papriku a na koniec v mlieku namočené krajce chleba a dôkladne celú zmes premiešame. Vytvarujeme guľky podľa vkusu, ktoré obalíme do strúhanky, ktorú sme si pripravili z čerstvého pečiva pomocou noža v kuchynskom robote Ronic. A upečieme ich.