Kakaové slimáky bez kysnutia
Opäť jeden z mojich obľúbených receptov, ktorý vám nezaberie veľa času.
Cesto:
- 250g hladká múka
- 250g odtučnený tvaroh
- 60g práškový cukor
- 50ml mlieko
- 3 PL olej
- 1 ČL prášok do pečiva
Plnka:
- Granko
- Olej
POSTUP:
- Na cesto všetko spolu zmiešame a vyvaľkáme na tenký plát.
- Potrieme olejom a pridáme granko, alebo kakao, len pridajte aj cukor.
- Zrolujeme a nakrájame.
- Poukladáme na titánový plech a pečieme pri teplote 180°/15 minút.
- Samozrejme na titánový plech netreba použiť papier na pečenie. Ja som ho použila automaticky. Prepáčte. Pri ďalšom pečení už sľubujem, že ho nepoužijem :)
Pozrite si aj video: https://www.instagram.com/p/C4Iffy5KKKh/