Surovina:
0,5 kg morčacích pŕs nakrájaných na tenké a dlhé pásiky
2 PL marhuľového lekváru
2 PL kečupu
1 čl soli
1 čl mletého čierneho korenia
Čili podľa chuti
1PL oleja
100 g sterilizovanej fazule
200 g sterilizovanej kukurice
½ fľaše zavareného leča
Petržlenová vňať

Postup:
Najskôr si rozohrejeme olej vo woku a vložíme doň nakrájané mäso. 5 minút ho pečieme pod pokrievkou s uzavretým ventilom na maximálnom stupni. Potom mäso osolíme a okoreníme a pečieme ďalších 5 minút bez pokrievky, až kým za neodparí šťava. Potom pridáme lekvár a mäso pečieme až do skaramelizovania. Potom pridáme postupne všetky ostatné ingrediencie: kečup, lečo, fazuľu, kukuricu a čili. Aby sa nám chute spojili, varíme ešte pod pokrievkou 5 minút. 
Azu pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a servírujeme s hranolkami alebo ryžou.


Dobrú chuť!

Riešenia hľadajte v jednoduchosti!
---------------------------------------­----------------------------------------
Ak sa Vám naše video recepty páčia, tak sa prihláste k ich odberu, aby ani jeden neunikol Vašej pozornosti: https://www.youtube.com/channel/UCUNQsGN1XiCXJQ3UB4UFHyg?sub_confirmation=1

KAŽDÝ TÝŽDEŇ NOVÝ VIDEO RECEPT!!!

|