Kuchynský robot Magimix vám jednoducho pomôže zbaviť sa namáhavých úkonov vo vašej kuchyni. Jedným z typických úkonov, ktoré radšej prenechávame staršej generácii je miesenie cesta. Magimix si však hravo poradí s akýmkoľvek druhom cesta. A celý úkon mu netrvá dlhšie ako pár sekúnd. Presvedčte sa o tom aj vy.

Popri miesení cesta si Magimix poradí aj s množstvom iných úkonov, ako napr.: naseká chren bez akéhokoľvek odpadu a plaču, nastrúha dokonca aj parmezán, vyrobí krémové polievky, nakrája zeleninu, šunky, salámy, odšťaví citrusy, vyrobí rastlinné maslá, mlieka, nakrája a nastrúha zeleninu. Poradí si s namletím orechov, maku, mäsa, strúhanky, šľahaním úžasného snehu, majonézy a zmrzliny. Navyše výbava Premium Plus obsahuje 3 ďalšie planžety, odšťavovač a smoothiesovač, ktorý dokáže odšťaviť nielen tvrdé plody, ale aj bylinky, listovú zeleninu, či drobné ovocie alebo mäkké, prezreté plody. Výrobník pyré, ktorým kvalitne prelisuje všetky uvarené plody. Hranolkovač a kockovač so špiralizérom vytvorí tie najrajšie kreácie z ovocia a zeleniny.

Suroviny:

250 g hladkej bielej múky

100 g zmäknutého masla

60 ml vlažného mlieka

2 vajíčka

30 g cukru

4 g soli

10 g droždia

1 vyšľahané vajíčko na potretie

Postup:

Droždie rozpustite vo vlažnom mlieku. Do veľkej misy vložte nôž na miesenie cesta a pridajte najskôr sypké suroviny a potom postupne tekuté. Kuchynský robot Magimix zapnite a cesto miešajte cca. 30 sekúnd. Potom ho dajte na pol hodinku kysnúť.  Po kysnutí ho postláčajte a preložte do maslom vytretej formy. Stred cesta zoberte medzi prsty, zoštipnite ho a pootočte ním. Nechajte ho ďalej kysnúť v teple asi hodinu. Po vykysnutí vrch potrite vyšľahaným vajíčkom a dajte do predhriatej rúry piecť na cca. 25 minút pri 180°C.