Potrebujeme pre 2-3 osoby:

- 350 g šampiňónov, nakrájaných na plátky

- 200 g tofu nakrájaného na kocky

- 200 g ryžových cestovín

- 1 malý zväzok listov kelu kučeravého

- 1 cibuľa, nasekaná

- 3 nasekané strúčiky cesnaku

- 1 malý kúsok zázvoru, nasekaný

- 1/2 PL kokosového oleja

- 3 PL tamari / sójovej omáčky

- 2 PL opečeného sezamového oleja

-  šťava z 1/2 citróna

Najskôr si pripravme zálievku zmiešaním sójovej omáčky, sezamového oleja a citrónovej šťavy v miske a dajme bokom. Vložme kokosový olej do wok / panvice Swiss Titan. Pridajme cibuľu a cesnak a smažme 1-2 minúty. Pridajme zázvor, hríby a kelové listy. Smažme na prudkom ohni 4 - 5 minút za občasného miešania. Keď sa voda z hríbov úplne odparí, pridajme tofu, aby sa pekne opieklo do zlata. Medzitým uvaríme ryžové cestoviny podľa pokynov na obale a zcedíme ich. Keď sa šampiňóny a kel opražia a zmäknú, pridajme uvarené cestoviny. Na koniec pridajme zálievku.