Studená gazpacho polievka
![Studená gazpacho polievka](https://karlina.s15.cdn-upgates.com/_cache/f/7/f72d43d94ef25018e88371c1dc814e9d-gazpacho-polievka.jpg)
V horúce dni je najlepšie sa ochladiť studenou polievkou pripravenou z čerstvej zeleniny. Parádička!!! Skvele nám v tom pomôže kuchynský robot Ronic.
Potrebujeme: 750 g zrelých paradajok, 150g šalátovej uhorky, 60g červenej papriky, 2PL olivového oleja, šťava z jedného citróna, 1 strúčik cesnaku, soľ, čierne mleté korenie, 100 ml paradajkového pretlaku
Postup: Umytú zeleninu si nakrájame na kocky. V kuchynskom robote Ronic si pomocou pracovného noža rozmixujeme paradajky, ku ktorým potom pridáme všetky ostatné ingrediencie a všetko spolu ešte raz premiešame. Podávame s krutónmi a čerstvou bazalkou.