Kuchynský robot Magimix vám jednoducho pomôže zbaviť sa namáhavých úkonov vo vašej kuchyni. Jedným z typických úkonov, ktoré radšej prenechávame staršej generácii je miesenie cesta. Magimix si však hravo poradí s akýmkoľvek druhom cesta. A celý úkon mu netrvá dlhšie ako pár sekúnd. Presvedčte sa o tom aj vy. Popri miesení cesta si Magimix poradí aj s množstvom iných úkonov, ako napr.: naseká chren bez akéhokoľvek odpadu a plaču, nastrúha dokonca aj parmezán, vyrobí krémové polievky, nakrája zeleninu, šunky, salámy, odšťaví citrusy, vyrobí rastlinné maslá, mlieka, nakrája a nastrúha zeleninu. Poradí si s namletím orechov, maku, mäsa, strúhanky, šľahaním úžasného snehu, majonézy a zmrzliny. Navyše výbava Premium Plus obsahuje 3 ďalšie planžety, odšťavovač a smoothiesovač, ktorý dokáže odšťaviť nielen tvrdé plody, ale aj bylinky, listovú zeleninu, či drobné ovocie alebo mäkké, prezreté plody. Výrobník pyré, ktorým kvalitne prelisuje všetky uvarené plody. Hranolkovač a kockovač so špiralizérom vytvorí tie najrajšie kreácie z ovocia a zeleniny.

Suroviny:

250 g hladkej bielej múky

125 g masla

80 ml studenej vody

štipka soli

Postup:

Do veľkej misy vložte nôž na miesenie cesta a pridajte najskôr sypké suroviny a potom postupne tekuté. Kuchynský robot Magimix zapnite a cesto miešajte cca. 20 sekúnd. Potom si z neho vyformujte bochník, ktorý vložte do chladničky na 1 hodinu.

Cesto potom vyvaľkajte na potrebný tvar a veľkosť a vložte do vymasteného a vymúčeného plechu. Poukladajte naň plnku podľa chuti a pečte v predhriatej rúre na 180°C približne 20 minút. Doba pečenia záleží aj od druhu plnky.