Suroviny:

- zvyšková zemiaková kaša

- pšeničná múka

- 1-2 ks nadrobno nakrájanej jarnej cibule

- 1 čajová lyžička červenej papriky

- soľ

- kokosový olej na vyprážanie

Vložme vychladené zemiakové pyré do misy. Pridajme nakrájanú jarnú cibuľku, červenú papriku, soľ a premiešajme. Začnime počas miešania postupne pridávať aj múku. Pridajme toľko múky, aby sme vedeli vyformovať guľky, ale pozor, nerobte si príliš tvrdé cesto. Fašírky opečieme na panvici Swiss Titan na veľmi malom množstve kokosového oleja. Pečieme 2 minúty z jednej a potom aj z druhej strany, kým nezískajú peknú zlatohnedú farbu. Fašírky môžeme podávať samostatne, ale skvele chutia aj paradajkovou omáčkou a gréckym šalátom.

Dobrú chuť :)