Titánové tlakové hrnce
Naše titánové tlakové hrnce sú opatrené viacerými bezpečnostnými prvkami.
- Bezpečný uzatvárací systém na pokrievke ovládatelný jednou rukou. Oceľové čeľuste sa zachytia o masívny okraj hrnca, čo vylučuje možnosť akéhokoľvek uvoľnenia pokrievky z nádoby.
- Pracovný ventil s možnosťou nastavenia sily varenia v dvoch stupňoch I. alebo II.
- Bezpečnostný ventil na okraji pokrievky- zabraňuje pretlakovaniu hrnca a slúži na vypustenie nadmerného tlaku.
- Bezpečnostná kontrolka, ktorá ak sa ukáže, je nemožné sňať pokrievku z hrnca, pokiaľ je tlak v hrnci príliš vysoký. Kontrolka sa vypne iba vtedy, ak tlak v hrnci klesol a môže sa bezpečne otvoriť. Zamedzuje možnému obareniu pri nepozornej manipulácii s hrncom.
- Povrch hrncov je opatrený antibakteriálnou úpravou Lotan®, ktorá zamedzuje výskytu a množeniu baktérií v jedlách.
- Hrniec je ručne odlievaný a tvorí ho 9 mm hrubý masívny titánový korpus, ktorý je maximálne odolný, trváci a nikdy sa Vám nezdeformuje a neobsahuje žiadne PFOA.
Dokonalosť bola stále našou misiou a snahou poskytnúť prvotriedne tlakové hrnce, ktoré napomôžu ušetriť čas, energiu a peniaze, aby ste aj naďalej mohli žiť aktívny životný štýl. Preto vám prinášame našu horúcu novinku TLAKOVÝ HRNIEC S NAPAROVACÍM SETOM.
Takto si kedykoľvek môžete vybrať, ako chcete používať svoj titánový tlakový hrniec:
- či ako klasický hrniec
- ako tlakový hrniec
- alebo ako parný hrniec
Šéfkuchári na celom svete dennodenne profitujú z mimoriadnej kvality našich výrobkov. Odborná znalosť šéfov a testy produktov priamo prúdia do vývoja a produkcie, čo umožnilo zrod NAJLEPŠIEHO TLAKOVÉHO HRNCA NA SVETE. Aj vy môžete používaním našich titánových tlakových hrncov dosiahnuť výborné kulinárske výsledky ako tí najlepší šéfkuchári. Najlepší na svete varia iba s najlepším na svete!
Naše titánové tlakové hrnce sú prvé svojho druhu, ktoré získali certifikát energetickej úspory triedy A.
Vzhľadom na fakt, že hliník je najlepším vodičom tepla v kombinácii s naším 9 mm pevným liatym dnom, máte vynikajúci prenos tepla, ktoré je naakumulované dlhý čas v dne. Toto riešenie ušetrí najvzácnejší zdroj...energiu!
Lotan® je nová revolučná povlaková technológia pre moderné gastronomické účely.
Nelepivé vlastnosti Lotan® povlaku zjednodušia umývanie riadu a zanechá povrch dôkladne čistým a bez baktérií.
Vďaka povlaku Lotan® opláchnutie je až natoľko jednoduché, že si znížite aj spotrebu vody, čo je ďalším vzácnym zdrojom energie.
Výhody našich nových titánových tlakových hrncov
Počas varenia jedál v bežnom hrnci zostáva najväčšia časť minerálov a vitamínov vo vode, ktorú následne vylejete. Prakticky tak vylievate zdravé súčasti svojho jedla a konzumujete iba hmotu.
V novom tlakovom hrnci zostávajú všetky výživné látky vo vašom jedle vďaka tomu, že na prípravu potrebujete iba malé množstvo vody a vaše jedlo sa tak pripraví za 1/3 času.
To znamená, že šetríte čas, energiu a zároveň aj blahodárne vitamíny, minerály a živiny.
Naše titánové tlakové hrnce môžete použiť aj ako bežný hrniec so skleneným vekom a ušetríť tak miesto. Ba dokonca teraz ho môžete používať aj v kombinácii s naparovacím setom. Sú vhodné na všetky druhy varičov, vrátane indukčných.
Každá moderná domácnosť ocení titánový tlakový hrniec vhodný aj pre indukciu. Masívny, ručne odlievaný riad z najkvalitnejšieho hliníka ponúka možnosť varenia s minimálnym alebo žiadnym množstvom tuku. 9 mm hrubý korpus riadu sa zahrieva deväťkrát rýchlejšie ako oceľový riad a dlhšie zadržiava teplotu, čo šetrí energiu i čas. Riad odolný voči vysokým teplotám (odolnosť až do 240 °C) tiež voči mechanickému poškodeniu. Ľahko sa udržiava aj čistí. Set navyše obsahuje pokrievku a parnú nádobu zo skla.
Doby pre varenie | ||
Polievka | Čas | Stupeň |
Fazuľová polievka ( predmáčaný) | 20 min. | II |
Suchý hrach ( predmáčaný) | 20-25 min | II |
Zeleninová polievka | 4-8 min | II |
Polievka z hovädzieho chvosta | 10-15 min | II |
Zemiaková polievka | 5-6 min | II |
Hovädzí vývar | 20-25 min | II |
Minestrone | 8-10 min | II |
Ryžová polievka | 6-8 min | II |
Slepačia polievka | 25-35 min | II |
Paradajková polievka s ryžou | 6-8 min | II |
Dusené | Čas | Stupeň |
Dusená kapusta | 15 min | II |
Šošovica (predmáčaná) | 13-15 min | II |
Hovädzie na Srbský spôsob | 8-10 min | II |
Ryba | Čas | Stupeň |
Dusená ryba so zemiakmi | 6-8 min | I |
Ryba s vínovou omáčkou so zemiakmi | 6-8 min | I |
Treska | 4-6 min | I |
Zelenina | Čas | Stupeň |
Karfiol | 3-7 min | I |
Zelený hrášok | 3-5 min | I |