Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
( Po-Pia 9-17)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
28.07.2020
Najlepší kuchynský robot roku 2020
Podľa renomovanej anglickej spoločnosti zaoberajúcej sa testovaním, získal Magimix 5200XL ocenenie najlepší kuchynský robot roku 2020. Originálny čl... čítať celé
23.03.2020
Až štyrmi spôsobmi spracuje ovocie a zeleninu
Vedeli ste, že s kuchynským robotom Magimix dokážete spracovať ovocné a zeleninové šťavy až na 4 spôsoby?✅- pomocou citrusovača odšťavíte všetky citru... čítať celé
05.07.2019
Je dostatočne bezpečný váš kuchynský robot MAGIMIX?
BEZPEČIE NADOVŠETKO !A nielen vaše ale aj vašich ratolestí. Viete, že náš kuchynský robot má až TROJITÝ BEZPEČNOSTNÝ MECHANIZMUS?Vaše ruky sú v absolú... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Registrujte sa cez Pop-up okno a získajte mimoriadnu zľavu

zlavovy_kupon

zaskajte_pobyt_zadarmo


 získajte k nákupu pobytový poukaz

doprava zadarmo

garancia vrátenia peňazí

 

     

 

 

  1. Úvod
  2. Recepty RONIC
  3. Prílohy
  4. Chrumkavé žemle s olivami a chorizo klobásou

Chrumkavé žemle s olivami a chorizo klobásou

 

Opäť jedno kysnuté cesto, ktoré môžete upravovať podľa chuti a vkusu. V každom prípade ho odporúčame vyskúšať, pretože má veľký úspech. Vytiahnite Magimix a „Hor sa do miesenia“!

Na 6 ks potrebujete:

250 g hladkej múky

80 g chorizo klobásy

180 ml vlažnej vody

4 g soli

4 g droždia

40 g vykôstkovaných čiernych olív

 

Príprava:

Najskôr si namelte chorizo klobásu v mini mise pomocou mini noža. Potom k nej pridajte olivy a pomocou pulzného chodu ich nasekajte. Zmes odložte na bok.

Vo vlažnej vode nechajte rozpustiť droždie. Zostavte kuchynský robot Magimix na miesenie. Do misy najskôr nasypte soľ a múku a potom pridajte vodu s droždím. Mieste 1 minútu zapnutím gombíka AUTO. Nakoniec pridajte k vypracovanému cestu zmes klobásy a olív, ktorú zapracujte do cesta použitím pulzného chodu.

Cesto nechajte zakryté na teplom mieste vykysnúť asi 1 hodinu. Po vykysnutí päsťou postláčajte cesto, aby sa uvoľnili vzduchové bubliny. Cesto potom rozdeľte na 6 rovnako veľkých kúskov, z ktorých vyformujte guľky. Poukladajte ich na plech a prikryté nechajte ešte ďalších 30 minút kysnúť.

Rúru si predhrejte na 240°C a na spodok plechu vložte plech s vodou.

Pred pečením narežte žemle hlbokým zárezom do kríža a znížte teplotu rúry na 220°C.

Pečte 20 minút.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Štítky
Registrujte sa a získajte každý týždeň nový video recept

Možnosť platby:  dobierka bankový prevodquatro Možnosť dopravy:GLSslovenská poštadoprava zadarmo Odmeníme Vás za nákup: garancia vrátenia peňazízískajte pobyt v kúpeľoch

 

2019 © Ronic Slovensko Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.